HANDE KAZANOVA AHL PARK’TA SÖYLEŞİ YAPACAK

ÇORUM 18 Aralık 2017 15:31
Videoyu Aç HANDE KAZANOVA  AHL PARK’TA SÖYLEŞİ YAPACAK
A
a

22 Aralık Cuma günü saat 18.00’da AHL Park zemin katta Hande Kazanova Çorumlu hayranları ile söyleşi yapacak. Astroloji meraklıların bir arada bulunacağı, katılımın ücretsiz olduğu etkinlik süresince ziyaretçilerin astroloji ve burç üzerine tüm sorularını cevaplayacak...

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisindeki Canan karakteri ile dikkat çeken
Hande Kazanova, Çorum’da hayranlarıyla buluşacak.

1992 yılında Mahallenin Muhtarları adlı dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan Hande Kazanova, sonrasında Cinlerle Periler, Aşkına Eşkıya, Tatlı Hayat gibi dizilerde rol aldı. Kazanova, ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisindeki Canan karakteri ile dikkat çekti. Bu dizide 3 sezon boyunca rol alan Hande Kazanova ardından Yanık Koza dizisinde Suna, Servet Avcısı dizisinde Müzeyyen, Geniş Aile dizisinde Su ve Galip Derviş dizisinde Aylin Sayar karakterlerini canlandırdı.

Hande Kazanova, ekranlarda oyuncu olarak tanınmış olsa da geçmişinde aldığı Astroloji eğitimi de bulunmaktaydı ve bu yönde çalışmalarına devam etti. Burç yorumları yapan ve son dönemlerde Astrolog kimliği ile öne çıkan Hande Kazanova kendi adını taşıyan köşesinde burçlar hakkında yazılar paylaşmaya başladı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam