Halk Pazarında Çürük Sebze ve Meyveye Ceza Uyarısı!

ÇORUM 20 Eylül 2023 08:32
Videoyu Aç Halk Pazarında Çürük Sebze ve Meyveye Ceza Uyarısı!
A
a

Çorum Belediyesi Zabıta ekipleri Semt pazarlarında denetimlerini sıkılaştıdı, Kurallara uymayan esnafa yasal işlem yapılacağını bir kez daha hatırlattı.Halk Pazarlarında çürük ve eksik gramajlı sebze-meyve satışı konusunda yaptırımda bulunacak...

  • Çorum Belediyesi zabıta ekipleri semt pazarlarında çürük ve eksik gramajlı sebze-meyve satışı konusunda esnafı ve vatandaşları bilinçlendirmeye devam ediyor.

Semt pazarlarında denetimlerini sıkılaştıran ekipler, kurallara uymayan esnafa yasal işlem yapılacağını bir kez daha hatırlattı.
Zabıta ekipleri, semt pazarlarında faaliyet gösteren esnafı, çürük ve eksik gramajlı sebze-meyve satılmamaları konusunda afiş ile duyuru yaparak uyarıyor. Çürük ve eksik gramajlı ürün satışının tespiti halinde 5957 sayılı kanun kapsamında ilgili esnafa yasal işlem yapılacağı bildirildi.

Semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdüren zabıta ekibi, vatandaşlara da bilgilendirme broşürleri dağıtıyor. Vatandaşlardan, çürük ve eksik gramajlı ürün satışı yapan esnafın tezgâh numarasını pazar yerlerinde bulunan zabıta karakoluna bildirmeleri istendi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam