Halil Kurt Vizyon 2023 Dergisi 2017 yılının “Yılın Enleri” ödülüne aday gösterildi

ÇORUM 7 Ocak 2018 19:36
Videoyu Aç Halil Kurt Vizyon 2023 Dergisi 2017 yılının “Yılın Enleri” ödülüne aday gösterildi
A
a

Vizyon 2023 Dergisi 2017 yılında da “Yılın Enleri” ödüllerini vermeye devam ediyor. Kendi alanında örnek ve başarılı olan kişi ve kuruluş ve yöneticileri milletin teveccüh ve oyları ile ödüllendiriyor...

 
Her yıl büyük bir tören ile Ödülleri sahiplerine veren derginin Bu yıl “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu ve Başkanı” kategorisin de Çorumlu Hemşerimiz, Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Hareketi Derneği Çorum İl Başkanı Halil Kurt’u derginin ödülene aday gösterdi.

Çorumlu iş adamı Halil Kurt’un Yaptığı çalışmaların kendine has yapısı, Sosyal sorumluluk projelerindeki duyarlı yaklaşımı, özellikle devletin ve milletin yanında duran Siyasi tavrı sebebiyle uzun zamandır Dergi yönetimi tarafından izlenip değerlendirilerek aday gösterildiği ve milletin oyları ile de tüm diğer aday STK başkanları arasından aday gösterildi. 

Konu ile ilgili görüşleri sorulan Hemşerimiz Halil Kurt “Hepinizin malumudur ki, ülkemiz özellikle son 15 yılda çok büyük bir ilerleme kaydetmiş, dünyanın en saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Ekonomisiyle, istikrarı ile kalkınma parametreleri ile bölgesel bir güç olarak temayüz etmiştir. Bize düşen vazifede ülkemizin ve devletimizin bu yükselişi sırasında millet ile devletimiz arasında köprü olmaktır.” dedi.

Bu köprü olma görevi sırasında hiçbir grubu şahsı yada zümreyi ayırt etmeden ulaşmaya, el uzatmaya ve yardım etmeye çalıştıklarını belirten Kurt, ”Tek ölçümüz Devlete ve Millete İhanet etmemiş, hainlerle bir arada olmamış olmasıdır!” dedi. Halil Kurt Sözlerine Şöyle devam etti;” Bu durum bir tesadüf değil; bu durum, arkasında topyekûn millet iradesinin, azim ve kararlılığının yansıması olan bir büyük ekibin, bir büyük ufkun, vizyonun, anlayışın eseridir. Bizler Vizyonumuzu ortaya koyarken sayın valimiz ve sayın belediye başkanımız gibi Kamu görevlileri ve Millete hizmet eden fedakâr insanların da desteklerini çok fazla hissettik elbette.” Bizler, sahip olduğumuz vizyon ile yola çıktığımızda, desteğini bizden esirgemeyen fikri ortaklarımıza, bu büyük ufka bizi kavuşturanlara, bu ideal etrafında halkalanan ve yolunda durmadan, diklenmeden dimdik yürüyenlere şükran borçluyuz ifadelerini kullanan Halil Kurt,burada bir hususu belirtmeden edemeyeceğim;ödül verilmeye layık gösterilmemin
en büyük sebebi elbette vizyon 2023 dergisinin okuyucularının ve milletimizin olması şahsım için oldukça manidar ve değerlidir.

Kurt, milletin iradesi ve teveccühünden daha büyük bir ödül yoktur. Hemşerilerimize ve milletimize teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.
Vizyon 2023 dergisi kamuoyunca yakından tanınan ve çalışmaları sebebiyle takip edilen Ekonomi ve Siyasetin nabzını tutan Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 dergisi Ekim 2011 tarihinde yayın hayatına başlamıştı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam