Hakan Aksu'nun Mutlu günü

ÇORUM 4 Mayıs 2018 02:19
Videoyu Aç Hakan Aksu'nun Mutlu günü
A
a

Çorum basınının tanınmış simalarından TV 19’da her sabah yayınlanan “Günaydın Anadolu” programıyla izleyicilerinin karşısına çıkan ve gerek ulusal, gerekse de yerel basında yer alan haberleri farklı bakış açısıyla yorumlayan Hakan Aksu, dün akşam evladının mürüvvetini görme mutluluğunu yaşadı.


Çorum basınının tanınmış simalarından TV 19’da her sabah yayınlanan “Günaydın Anadolu” programıyla izleyicilerinin karşısına çıkan ve gerek ulusal, gerekse de yerel basında yer alan haberleri farklı bakış açısıyla yorumlayan Hakan Aksu, dün akşam kızının mürüvvetini görme mutluluğunu yaşadı...

Hakan Aksu’nun kızı Betül Aksu, İsmail Kara ile evlenerek yaşamlarını birleştirdi. Filis Ser-Hakan Aksu çiftinin kızı Betül ile Subiye-Ramazan Kara çiftinin oğlu İsmail Kara’nın düğünü Anitta otel Arinna Balo Salonu’nda yapıldı. Düğün törenine Belediye Başkanı Zeki Gül, başkan yardımcısı Turhan Candan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf Ahlatçı ile birlikte her iki ailenin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikahını Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül kıydı.
Diğer yandan genç çift için 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da Kahramanmaraş Göksun’da da bir düğün töreni daha yapılacak.

www.hitittv.comAksu ve Kara ailelerini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar diler.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam