Haber Yorum-Ak Parti'de neler oluyor?

ÇORUM 30 Eylül 2016 13:48
Videoyu Aç Haber Yorum-Ak Parti'de neler oluyor?
A
a

AK Parti kadroları ve toplum, teröristbaşı Gülen ve örgütünün gerçek yüzünden habersizdi. Çorum;'da AK Parti’nin simge isimleri, hakkında Belediye Başkanımız ve milletvekillerimiz başta olmak üzere,İl ve İlçe Başkanları düzmece haber ve dedikodularla yıpratılmak istenmektedir.

Ancak 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra herkes bunların ne yapmak istediğini fark etti. Maskeleri düştü.17-25 Aralık darbe girişimlerine kadar sınırlı sayıdaki birkaç politikacı hariç AK Parti kadroları ve toplum, teröristbaşı Gülen ve örgütünün gerçek yüzünden habersizdi. Çorum;'da AK Parti’nin simge isimleri, hakkında Belediye Başkanımız ve milletvekillerimiz başta olmak üzere,İl ve İlçe Başkanları düzmece haber ve dedikodularla yıpratılmak istenmektedir.

Kimse bu maksatlı iddialara itibar etmesin, Mesele tamamen siyasi menfaat ve makamlar peşinde koşanlar ve ayakta gezen yalakalık yapan üç beş kişiden ibarettir.Onlar da zamanı geldiğinde kongrede o isimlere yer verilmeyecektir.17-25 Aralık sonrası Başta İl Başkanımız olmak üzere Merkez İlçe Başkanımız ve İlçe Başkanlarımız hepsi gerekli ilgili bulundukları yerle ilgilerini kesmişlerdir. 

Gazeteci Nuri Elibol ağbim bu gün köşesinde o kadar güzel bir tespit yapmış ki yazısında, FETÖ'nün eğitim hizmetleri veren; dünyanın dört bir köşesinde okullar açarak âdeta Türkiye adına misyonerlik yapan, fakir-fukara çocuklarını okutan-dershaneye gönderen ve topladığı yardımlarla dünyanın çeşitli yerlerindeki ihtiyaç sahiplerine yardım eden bir hayır-hasenat ve eğitim organizasyonu olarak görüyordu. Vicdanlı herkes de bu amaçları taşıyan bir yapıya imkânları ölçüsünde maddi-manevi destek veriyor, önlerini açıyordu. Kimse bu yapının dinî duyguları, hayır-hasenat, yardımlaşma ve eğitime destek duygularını kullanarak, bu kutsal amaçların arkasına saklanarak devlete sızmaya çalıştıklarını ve devleti ele geçirmeyi amaçladıklarını fark edemedi. Çünkü o kadar iyi takiye yapıyorlardı ki, bukalemun bunların yanında halt etmiş!.. Himmet vermeyenlere kurdukları tuzakları yeni öğreniyoruz diyor.

Kendi adamlarını devlet kadrolarına yerleştirmek için rakiplerine kurdukları kumpasları,fark edemedik gerçek niyetlerini. FETÖ'nün nereye ait olduğunu, kime hizmet ettiğini, kimin borusunu çaldığını fark etti. Hele hele MİT tırları operasyonunun arkasında bunların olduğunu gören herkes bu yapının birileri tarafından Türkiye’ye karşı kullanıldığını ve bu yapının T.C. devletinin bekası açısından çok ciddi bir tehdit olduğunu gördü. 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra bir mahalli idareler seçimi, iki de genel seçim oldu. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce AK Parti neredeyse tüm teşkilatlarını yeniledi. Belediye başkan adayları seçilirken FETÖ ile ilişkileri olup-olmadığına bakıldı. FETÖ ile bir şekilde diyaloğu olan hiç kimsenin Belediye başkan adayı yapılmaması için titiz bir inceleme yapıldı. Daha sonra 7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde AK Parti teşkilatları tekrar yenilendi ve teşkilatlarda FETÖ ile bağı bilinen herkes ayıklandı. Hem 7 Haziran 2015 hem de 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde milletvekili adayları tespit edilirken en önemli kıstas FETÖ ile bağının olup olmadığı konusuydu. Her iki seçimde de, özellikle de 1 Kasım seçimi öncesinde eski vekiller dahil FETÖ ile irtibatı olduğu değerlendirilen hiç kimse vekil adayı bile yapılmadı.

Şimdi gelelim bizim söyleyeceklerimize. AK Parti teşkilat ve kadrolarında FETÖ temizliği 15 Temmuz darbe girişiminden önce en az üç kez yapıldı. Kendini çok iyi gizleyen kripto FETÖ’cüler hariç FETÖ’cülerin en az olabilecekleri siyasi parti AK Parti’dir. Çünkü bizzat kurucu ve doğal liderin de ısrarlı takibi sayesinde bu temizlik zaten önceden yapıldı. Bugün birilerinin çıkıp “AK Parti içindeki FETÖ’cüler ne zaman temizlenecek” demesi çok iyi niyetli bir değerlendirme değil. AK Parti 17 Aralık 2013’ten bu yana bu temizliği yaptı-yapıyor zaten. FETÖ konusunda en az üç kez inceleme ve değerlendirmeden geçti AK Parti kadroları. Bugün “acaba atladığımız, gizlenen kimse kaldı mı?” diye yine de inceleme ve değerlendirmeler yapılıyor. Ak Parti Türkiye'deki teşkilatları genelinde 583 kişiyi görevden aldı almaya da devam ediyor.

Çorum'da ise işi sulandırmaya-sembol isimleri itibarsızlaştırmaya ve AK Parti içinde tartışma-güvensizlik çıkarmaya çalışan il, ilçe, Gençlik kolları ve Kadın kolları başkanın yanında gezen listeye girmeye çalışan,ayakta gezen dedikodu üreten yalakalara maksatlı iddialara itibar etmesin, herkes işine baksın vesselam...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam