H. İ. Aşgın'dan Gül ziyareti

ÇORUM 29 Kasım 2018 15:24
Videoyu Aç H. İ. Aşgın'dan Gül ziyareti
A
a

İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, belediye meclis üyeleri ve kalabalık partili grubunun da katıldığı ziyarette, Başkan Adayı Aşgın, Başkan Gül tarafından çiçekle karşılandı.


Ziyarette ilk söz alan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, aday adaylığı süreciyle ilgili yaşanan gelişmeleri anlatırken, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde rekor bir oyla Çorum Belediye Başkanlığını yeniden kazanacaklarını dile getirdi.
Halil İbrahim Aşgın’dan da övgüyle bahseden Karadağ, aday adayları arasında Halil İbrahim Aşgın’ın en iyi belediye başkanlığını yapacağına yürekten inandığını vurguladı.
Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ise, tüm parti teşkilatlarıyla el ele verip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri rekor oyla seçimden galip ayrılacaklarına inandığını ifade etti.
Aşgın, sorumluluğunun çok farkında olduğunu belirterek, bütün Çorumlulardan dua istedi. Allah’tan tek derdi dava, milletin sorunlarını çözmek olan insanları yanında bulunması için dua ettiğini söyleyen Aşgın, siyasete girmeden önce istişare ettiği kişilerden birinin de Başkan Zeki Gül olduğunu hatırlattı. Zeki Gül ile 28 Şubat’tan itibaren tanıştığını ve Gül’ün dava adamı, tek derdi millet olan bir kişilik olduğunu vurgulayan Aşgın, Gül’e gerek başkan yardımcılığı, gerekse de belediye başkanlığı döneminde gece-gündüz çalışan Gül’ün samimiyetine, dürüstlüğüne inandığını dile getirdi. 
Aşgın, 31 Mart’a kadar belediye başkanı olan Zeki Gül’ün emrinde olacaklarını ve elele verip gönül belediyeciliğinin gereğini yerine getirmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Zeki Gül de, gece-gündüz demeden yapabildikleri hizmetleri Çorumluların emrine sunduklarını belirterek, 31 Mart’a kadar da hizmetlerin aksatılmadan devam edeceğini söyledi. Gül, Belediye olarak ne tür destek ve çalışma olacaksa hepsini emirlerine sunacaklarını ve Türkiye’de olduğu gibi Çorum’da da AK belediyeciliğin devamı için rekor oy alınacağına inandığını kaydetti. Gül, Aşgın’ı yakinen tanıdığını ve başarılı olacağına adı gibi inandığını da sözlerine eklerken, “sonuç ne olursa olsun, hayır olsun” diyerek sözlerine tamamladı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam