GENÇLİK MERKEZİNDEN ENSAR VAKIFIN'A ZİYARET

ÇORUM 31 Ocak 2018 09:57
Videoyu Aç GENÇLİK MERKEZİNDEN ENSAR VAKIFIN'A ZİYARET
A
a

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin koordinesinde sosyal, kültürel, sanatsal ve eğitsel faaliyetler kapsamında "Sivil Toplum Kuruluşları" ziyaretleri de yapılmaya başlandı.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi çalışanları; Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde yer alan gençlik merkezleri gençlerin gelişimine yardımcı olmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak adına 81 ilde gençlerimize hizmet vermektedir.

Gençlik Merkezleri gençlerin serbest zamanların da sosyal yönlerini geliştirecek kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle etkili ve verimli geçirmelerini sağlayacak merkezlerdir.
        
Bu kapsamda Gençlik Liderlerimiz öncülüğünde gönüllü gençlerimizle birlikte ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bu kuruluşların amaçları, hedefleri, misyon ve vizyonları hakkında gençlerimizi bilgilendirmek aynı zamanda da Kamu-STK işbirliği içerisinde bu kuruluşların bir nevi tanıtımlarını da yapmaktayız.
        
Bu amaç ve minvalde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Yöneticileri, Gençlik Liderleri ve gönüllüleri ile birlikte Ensar Vakıfı Çorum Şubesine bir ziyaret tertipledik.
        
Ziyarette dernek başkanı Erol KAVUNCU dernek hakkında bilgi vermesinin ardından, gençlerin isteği doğrultusunda gündemde bulunan güncel konular üzerinde sohbet edildi.
        
Ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren dernek başkanı Erol KAVUNCU, gençlerin yeni yüzyılın bayraktarı olduklarını bunun için de gençlere sonsuz  güven duyduklarını belirtti.
        
STK ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen programların yıl boyunca belirli periyotlarla devam edeceğini bildiren yetkililer, ziyaretlere katılmak isteyen gençleri Mahmut Atalay Gençlik Merkezi ile irtibat kurabileceklerini belirttiler.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam