Gençlik Merkezi Öğrencilerinden Yeşilay Etkinliği

ÇORUM 14 Mart 2018 09:03
Videoyu Aç Gençlik Merkezi Öğrencilerinden Yeşilay Etkinliği
A
a

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin koordinesinde sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler kapsamında "Yeşilay Haftası" etkinlikleri yapıldı...


Çalışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi çalışanları; "Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde yer alan gençlik merkezleri gençlerin gelişimine yardımcı olmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak adına 81 ilde gençlerimize hizmet vermektedir. Gençlik Merkezleri gençlerin serbest zamanların da sosyal yönlerini geliştirecek kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle etkili ve verimli geçirmelerini sağlayacak merkezlerdir.
        
Her yıl 1-7 Mart tarihleri arası kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Liderlerimiz öncülüğünde gönüllü gençlerimiz ve Çorum İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları ile birliktesigaranın zararlarına dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler düzenlendi.
       
 Hürriyet Meydanı PTT  binası önünde kurulan stantta İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri sigaranın zararlarını anlatıcı broşürler dağıtarak ücretsiz karbonmonoksit ölçümü yaptı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi ekipleri ise 1 dal sigaraya 1 elma etkinliği ile sigaranın zararlarını anlatan deneyler yapıldı.
        
1 dal sigaraya 1 elma etkinliği ile 1 dal sigarasını veren vatandaşlara 1 elma verildi. Sigaranın zararlarına dikkat çekilen etkinliklere vatandaşımızın ilgisi de büyük oldu.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam