Gençlik Festivali Çorum’da

ÇORUM 21 Temmuz 2017 18:11
Videoyu Aç Gençlik Festivali Çorum’da
A
a

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen GENÇDES 2017 Gençlik Festivali, Belediyenin katkılarıyla Çorum’a geliyor.


GENÇLİK FESTİVALİ TAM NOT ALDI
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen GENÇDES 2017 Gençlik Festivali, Çorum Belediyesinin katkılarıyla Çorum’da gençlerle buluştu.Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören etkinlikte Hacivat ile Karagöz, orta oyunu, kukla gösterisi gibi geleneksel gösteriler tam not aldı.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birbirinden güzel geleneksel gösterileri ve eğlenceli yarışmaları Çorumlularla buluşturacak olan festivalin özellikle gençler tarafından izlenmesi gerektiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Bizim kültürümüzde yer edinmiş, bize özgü eğlence biçimleri var. Hacivat ile Karagöz, orta oyunu gibi bizim değer yargılarımızla özdeşleşen bu oyunların gelecek nesillere aktarılması için çeşitli etkinlikleri sürekli olarak düzenliyoruz, destekliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen bizim de Çorum Belediyesi olarak desteklediğimiz gençlik festivali 23 Temmuz 2017 Pazar günü Çorum’da gerçekletirilecek.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 23 Temmuz 2017 Pazar Günü saat 20.00’de Kültür Parkta gerçekleştirilecek olan GENÇDES 2017 Gençlik Festivali’ne tüm Çorumluları davet etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam