Gelecek Partisinin Çorum İl başkanı Gökhan Külcü

ÇORUM 15 Ocak 2020 18:35
Videoyu Aç Gelecek Partisinin Çorum İl başkanı Gökhan Külcü
A
a

Sondakika haber: Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Çorumun Yeni İl başkanı Av. Gökhan Külcü’ye görevlendirdi.


 

Ahmet Davutoğlu’nun 13 Aralık 2019’da ilan ettiği Gelecek Partisi’nin Çorum İl Başkanlığı’na Av.Gökhan Külcü atandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Çorumun Yeni İl başkanı Av. Gökhan Külcü’ye görevlendirdi.


Gökhan Külcü’nün özgeçmişi;

1984 yılında Çorum merkez Bayat köyünde doğdum. İlköğretimin bir bölümünü Bayatköyünde kalan kısmını, orta ve lise eğitimimi Çorum merkezde tamamladım.

2001 yılında Lise mezuniyeti sonrasında 2004 yılına kadar aile mesleği olan model ve kalıp üretim işi ile iştigal ettim. Halen aile şirketimizin hukuk danışmanlığını görevini yürütmekteyim. 2004 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleştim. 2009 yılında Hukuk eğitimini tamamladıktan sonra 2010 yılında avukatlık stajını ve askerlik hizmetini bitirdikten sonra, 2011 yılında Çorum Barosuna bağlı olarak serbest avukatlık yapmaya başladım.

Kısa bir dönem eğitim hayatı içerisinde bulundum ve2011 yılında Çorum Hitit Üniversitesi Maliye Bölümü 4. Sınıföğrencilerine Kıymetli Evrak Hukuku dersi verdim.Halen Çorum ilinde serbest avukat ve arabulucu olarak çalışmaktayım. Evliyim ve bir kız çocuğum var.

Avukatlık mesleği ile birlikte aynı zamanda Arabulucu olarak da faaliyet göstermekteyim. Çorum ilinde bulunan Çorum Arabuluculuk Merkezinin kurucu ortaklarındanım. Aktüerya ve Nitelikli Hesaplamalar alanında bilirkişilik düzeyinde eğitimim ve sertifikalarım bulunmaktadır.Bununla birlikte 2011 yılından bu yana Hukukçular Derneğinin Çorum il temsilciliğini görevini yürütmekteyim.

Çorum Barosu yönetiminde de aktif görevim devam etmek olup halen Çorum Barosu İl Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım.

2015 – 2016 döneminde Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum İl Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde bulundum. Bu dönemde ve sonrasında Ülkemiz ve yaşamakta olduğum Çorum ili için birey olarak üzerimize düşen görevlerden payımıza düşeni yerine getirmek amacıyla çeşitli sivil toplum kuruluşları içerisinde faaliyetlerde bulundum ve halen devam etmekteyim.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam