GAZİ VE İNÖNÜ CADDELERİ’NDE PARK ÜCRETİ KALDIRILDI

ÇORUM 9 Haziran 2016 16:14
Videoyu Aç GAZİ VE İNÖNÜ CADDELERİ’NDE PARK ÜCRETİ KALDIRILDI
A
a

Çorum Belediyespor ve işletmeci İZPARK arasında yapılan fesih sözleşmesi ile Gazi ve İnönü Caddesi’nde devam eden ücretli otopark uygulamasına son verildi. Dün akşam Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere’nin darp edilmesinin ardından bugün bir açıklama yapılarak otopark uygulamasının kaldırıldığı açıklandı.

Çorum Belediyespor ve işletmeci İZPARK arasında yapılan fesih sözleşmesi ile Gazi ve İnönü Caddesi’nde devam eden ücretli otopark uygulamasına son verildi.

Dün akşam Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere’nin darp edilmesinin ardından bugün bir açıklama yapılarak otopark uygulamasının kaldırıldığı açıklandı.

Çorum Belediyespor ve İZPARK Otopark İşletmeleri arasında yapılan fesih sözleşmesi gereği 15 Haziran tarihine kadar firmaya müsaade edilirken fesih sözleşmesinde;

Çorum Belediyespor Derneği ile İZPARK Otopoark İşletmeleri A.Ş arasında 07.05.2015 tarihinde mutabakata varılmış Gazi ve İnönü Caddeleri kenarındaki otopark işletmesini düzenleyen kira sözleşmesi tarafların karşılıklı rızası ile 01.06.2016 tarihinde feshedilmiştir.

İşletmecinin hesaplarını toparlaması için kendisine 15 gün süre verilmiştir. 15.06.2016 tarihinde otopark kira feshi yürürlüğe girecektir. Tarafların birbirinden herhangi bir talepleri yoktur, ifadelerine yer verildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam