Fatsa Belediyespor - Yeni Çorumspor

ÇORUM 3 Şubat 2019 01:32
Videoyu Aç Fatsa Belediyespor - Yeni Çorumspor
A
a

Yeni Çorumspor ligin 20. hafta maçında Fatsa Belediyespor deplasmanında.Maç saat 13’de Fatsa İlçe sahasında.karşılaşmayı Van Bölgesi C Klasman hakemlerinden Safa Yılmaz Yönetti.TFF 3. Lig 3. Grup’ta Fatsa Belediyespor sahasında karşılaştığı Yeni Çorumspor’a 2-0 mağlup oldu



Fatsa Belediyespor 0 - 2 Yeni Çorumspor 
Maçı canlı izlemek için  Tıkla : https://www.facebook.com/crmgundemi/

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Fatsa Belediyespor sahasında karşılaştığı Yeni Çorumspor’a 2-0 mağlup oldu. 

Stat: Fatsa İlçe 

Hakemler: Safa Yılmaz xx, Kerem Candaş xx, Mehmet Şengül xx 

Fatsa Belediyespor: Ömer x, Hüseyin x (Abdülkadir dk. 69 x), Hüseyin Cankut x, Ercüment x (Fatih dk. 46 x), Mehmet x, Selim x, Ali Koçak x, Yakup x, Serkan x, Ozan Can x (Ali Say dk. 46 X), Vedat x 

Yeni Çorumspor : Onur Can xx, Mehmet xx, Muhammet xx, Yakup xx (Kerem dk. 66 X), Mücahit xx (Barış dk. 85 ?), Mikail xx (Kıvanç dk. 79 ?), Mümin xx, Ertuğrul xx, Uğur xx, Kaan xx, Volkan xx 

Goller: Mikail (dk. 45), Volkan (dk. 59) (Yeni Çorumspor) 

Sarı kartlar: Ercüment, Mehmet, Fatih, Yakup, Selim (Fatsa Belediyespor) Haktan, Ertuğrul (Yeni Çorumspor) 








Yeni Çorumspor, Fatsa Belediyespor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
Kulüp başkanı Fatih Özcan’ın istifa etmesinin ardından oldukça çalkantılı günler geçiren Çorumspor, ligde kalma mücadelesi veren Fatsa ile deplasmanda zorlu bir mücadele verdi.

Kırmızı-siyahlılar, ilkleri karşılıklı ataklarla geçen maçın 45+1. dakikasında rakip takım kalecisinin büyük hatasını affetmeyen Mikail’in attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı.
İkinci yarıda çok daha başarılı bir performans sergileyen Çorumspor 58. dakikada Volkan Serim’in attığı golle farkı 2’ye çıkararak rahatladı.

Maçın 87. dakikasında Fatsa Belediyespor penaltı kazandı. Verat’ın kullandığı penaltıyı Çorumspor kalecisi Orurcan güzel bir refleksle çıkararak gole izin vermedi.
90 dakika sonunda sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan Çorumspor’da futbolcular galibiyet coşkusunu taraftarları ile paylaşırken 3 huakı da Başkan Fatih Özcan’a armağan ettiler.

Çorumspor bu galibiyetle puanını 32’ye yükseltip ilk 5’teki yerini sağlama aldı.


**************************************************
Yılmaz’ın bu maçtaki yardımcılıklarını ise Malatya Bölgesi’nden Kerem Candaş ile Şanlıurfa Bölgesi’nden Mehmet Şengül yapacak.

Bu zorulu maçda Yeni Çorumspor’da Eşref ve Ferdi sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. Ligin 20. haftasında oynanacak olan maç öncesi Yeni Çorumspor 29 puanla 4. sırada yer alırken, ev sahibi takım ise 20 puanla 15. sırada yer alıyor.

Cumartesi günü Saat 13.00’de karayoluyla Fatsa’ya hareket eden Kırmızı-Siyahlılar , Yalçın Otel’de kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.
Yeni Çorumspor’un mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı Fatsa maçının 18 kişilik maç kadrosunda ise şu futbolcular yer alıyor: Onurcan, Onur, Yakup, Kıvanç, Mikail, Volkan, Ertuğrul, Muhammed Fettahoğlu, Kaan, Mert, Kerem, Batuhan, Nafican, Mumin, Barış,Haktan, Uğur, Kemal


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam