Fatih Özcan ve yönetim istifa etti

ÇORUM 29 Ocak 2019 16:35
Videoyu Aç Fatih Özcan ve yönetim istifa etti
A
a

Yeni Çorumspor Kulübü Başkanı Fatih Özcan, düzenlediği basın toplantısında istifasını açıkladı. Yönetim olarak istifa ettiklerini belirten Özcan’ın basın toplantısına katılan Sportif Direktör Hamit Işık ve Takım Kaptanı Oğuzhan Yalçın da istifa kararlarını açıkladı.Taraftar Liderleri istifadan vazgeçiremedi.Yeni Çorumspor'un futbolcuları başkan Özcan'ın yanında oldular.


Son yaşanan süreçlere ilişkin değerlendirmeler yaparak, tribünlerden “Başkan istifa” denilmesine tepki gösteren Özcan, kulüp için harcadığını belirttiği 4,5 milyon TL’yi istemeyeceğini de sözlerine ekledi.
TFF 3. Lig ekiplerinden Yeni Çorumspor Kulübü Başkanı Fatih Özcan, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Özcan, başkanlık görevi boyunca çeşitli sorun ve sıkıntılarla baş başa kaldıklarını söyledi. Özcan, “Gözünüz aydın gidiyorum, hırsızın hiç mi suçu yok?” 
sözleriyle toplantıyı bitirdi. “El açmadım, etek öpmedim” diyen Fatih Özcan, çeşitli isimlere sitem dolu sözlerle yüklendi.

Yeni Çorumspor’da büyük bir deprem yaşandı.

Kulüp Başkanı Fatih Özcan, görevinden istifa etti, sportif direktör Hamit Işık görevi bıraktı, teknik direktör Ersin Küçükoğlu, “Başkan yoksa ben de yokum” dedi. Kaptan Oğuzhan Yalçın, futbolu bıraktı, futbolcular antrenmana çıkmıyor.

1461 Trabzon maçında ve maçtan sonda yaşananların ardından bin basın toplantısı düzenleyen Fatih Özcan, iki yöneticinin tehdit edilerek görevi bıraktığını belirtti.

Hakan Geldi ve Mustafa Ercan’a yapılan baskılardan bahseden Başkan Özcan, bir yöneticiye TSO yönetim kurulu üyesi Ömer Altıkardeş’in küfür ettiğini açıkladı.

4,5 milyon cebinden harcama yaptığını ve bu parayı hibe edeceğini bildiren Başkan Özcan, ayrıca 1 milyon federasyon, 1,5 milyonda sponsorluktan gelecegini ve kulübün borçsuz olarak bıraktığını belirtti.

Çorumspor isminin Melletvekili Ahmet Sami Ceylan tarafından Çorum’a armağan edildiğini vurgulayan Özcan, kısa sürede yeni bir yönetim oluşturularak kulübün devralınmasana istedi.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam