Fatih Özcan:"Birlik ve "Beraberliğimizi gösterelim"

5 Aralık 2014 10:28
Videoyu Aç Fatih Özcan:"Birlik ve "Beraberliğimizi gösterelim"
A
a

Fatih Özcan, Gaziosmanpaşa maçında da aynı güzellikleri yaşamak istediklerini belirtti.

Çorum Belediyespor Mali As Başkanı Fatih Özcan, Batman maçının bir milat olduğuna inandığını bu maçta yaşanan birlikteliğin Çorum adına çok önemli olduğunu belirterek ‘Aynı birlikteliği bundan sonraki haftalarda da sağladığımız takdirde sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz’ dedi.
 
Fatih Özcan, Gaziosmanpaşa maçında da aynı güzellikleri yaşamak istediklerini belirttiği açıklamasında şunları söyledi: 
 
‘Geçtiğimiz hafta sahamızda, Batman Petrolspor ile oynadığımız ve sahadan 2-0 galip ayrıldığımız maç, özellikle camiamızın kenetlenmesi açısından Çorum Belediyespor adına büyük kazanç olmuştur.
 
Son haftalarda yakaladığımız çıkışı, Batman Petrolspor karşısında da sürdürürken, ortaya çıkan sonuçtan ziyade, taraftarımızın bize sahip çıkması şampiyonluk yolunda yalnız kalmayacağımızın en açık göstergesi olmuştur.
 
Geçtiğimiz hafta içinde yaptığımız  birlik-beraberlik çağrısı önemli ölçüde kabul görürken, tüm şehri kucaklama adına niyetimizin de ne kadar samimi olduğunu net bir şekilde gösterme imkanımız olmuştur. Bizim bu samimiyetimize aynı samimiyetle karşılık veren ve tribünlere gelerek takımlarına sahip çıkan tüm Çorum halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Daha önce de belirttiğimiz gibi Batman Petrolspor maçı bizim için bir milat olmuştur ve tüm şehrin tek yürek hedefe gitmesi adına da önemli bir tablo ortaya çıkmıştır.
 
Bu tablonun devamı inşallah Pazar günü yine evimizde oynayacağımız Gaziosmanpaşaspor maçıyla artarak sergilenecektir. Ligdeki durumu yada puan cetvelindeki konumu ne olursa olsun, tüm rakiplerimize aynı şekilde yaklaşıyor ve büyük bir ciddiyet içerisinde hazırlanıyoruz. Gaziosmanpaşaspor'un puan cetvelinde konumu ne olursa olsun, Trabzon Akçaabatspor, İstanbulspor, Tutap Şekerspor, Tuzlaspor ve Batman Petrolspor'dan puan aldığı gerçeği bizim için ne kadar ciddiyetle yaklaşılması gereken bir rakip olduğunu da gösteriyor. 
 
Pazar günkü maçta da, tüm taraftarlarımızın bize sahip çıkacağına ve onların desteği ile bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza yürekten inanıyorum. Biz, bu takıma güveniyoruz. Çorum halkının da aynı inancı taşıması ve bize destek vermesi en büyük dileğimiz.
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam