Facebook ve Twitter'a erişim engeli var!

Asayiş haber 28 Şubat 2020 09:32
Videoyu Aç Facebook ve Twitter'a erişim engeli var!
A
a

Suriye'de Türk askerlerine yönelik gerçekleştirilen hain saldırının ardından sosyal medya hesabı Twitter, İnstagram ve Facebook'a erişim sorunu yaşandı.


Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili inceleme başlatıldı
Suriye’de Türk askerlerine yönelik hain bir saldırı gerçekleştirildi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, yaptığı açıklamada İdlib kenti kırsalında rejim kuvvetleri tarafından yapılan hava saldırısında 33 askerin şehit olduğunu açıkladı. Suriye’den gelen bu acı haberin ardından sosyal medyada da Dezanformasyon haberlerinin yaşanması nedeniyle  erişim problemi yaşandı. Birçok kullanıcı sosyal medya platformu olan Twitter, İnstagram ve Facebook’a girişte sorun yaşadı.

EGM Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü, 'sosyal medyadan provokatif paylaşımlarda bulunanlarla' ilgili inceleme başlattı.

Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 'sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapan hesaplara' yönelik inceleme başlatıldı.Şu ana kadar 91 sosyal medya hesabıyla ilgili işlem ve tespit yapıldı. İnceleme ve tespit çalışmalarının devam ettiği açıklandı.



 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam