Ey Amerika Menbiç'i boşaltın!

Asayiş haber 16 Mart 2018 17:10
Videoyu Aç Ey Amerika Menbiç'i boşaltın!
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin meselesinin büyük ölçüde çözüme kavuştuğunu söyleyerek, 'İnşallah Menbiç'teki kardeşlerimizi çok fazla bekletmeyeceğiz.' dedi.

Erdoğan konuşmasında sıranın Menbiç'e geldiğini ifade ederek, "Amerika Menbiç'i tümüyle boşaltırsa bu işi çok daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiririz. Bunların zaten bizim bu faaliyetlerimize en küçük bir değişiklikleri olmayacak. Onlardan ihsan istemiyoruz, gölge etmesinler yeter. İnşallah Menbiç'teki kardeşlerimizi çok fazla bekletmeyeceğiz. " şeklinde konuştu.
Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:
"AFRİN MESELESİ BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇÖZÜLMÜŞ DURUMDA"
Türkite Afrin meselesini büyük ölçüde çözmüş durumda. Afrin'in dörtte üçünde kontrol sağlandı. Sabır haber vericem size sabır. Hedefimiz Afrin'in tümünü kontrol altına alıp Afrinlileri oraya yerleştirmek, bizim o topraklarda gözümüz yok.
"MENBİÇ'TEKİ KARDEŞLERİMİZİ ÇOK FAZLA BEKLETMEYECEĞİZ"
İdlib'deki gözlem noktalarını tahkim edecek diğer yandan da Menbiç'e yöneleceğiz. Amerika yeni bir yöntem önermişti. Yeni gelen kadronun nasıl bir yol izleyeceğini bilemiyoruz. Amerika Menbiç'te niye vardı? DEAŞ'ı kovmak için. Şu anda var mı? Sayın Başkan bana yok dedi. PYD/YPG var. Onları 3 ayda çıkarırız... Hayır onlar da çıkmadı. Bunları Fırat'ın doğusuna sürün dedik fakat sürmediler. Aynı yerde tuttular. Biz oyalanmaya gelemeyiz. Amerika Menbiç'i tümüyle boşaltırsa bu işi çok daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiririz. Bunların zaten bizim bu faaliyetlerimize en küçük bir değişiklikleri olmayacak. Onlardan ihsan istemiyoruz, gölge etmesinler yeter. İnşallah Menbiç'teki kardeşlerimizi çok fazla bekletmeyeceğiz. Afrin'de kontrolümüze geçen alan 1320 kilometre kare. Yavaş yavaş artık siviller yerlerine yerleşiyor.
ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 3 BİN 530
Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bin 530. 1320 kilometrekare kontrolümüz altında.
Terör örgütlerinin kurduğu tuzaklarda ölen çocukların görüntülerine bakıp Türkiye'yi suçlayanların vicdanları nasır tutmuş demektir.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam