Erzincan’da Çorumspor'a çirkin saldırı

ÇORUM 3 Mart 2019 00:11
Videoyu Aç Erzincan’da Çorumspor'a çirkin saldırı
A
a

Yeni Çorumpor 24. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Anagold 24 Erzinanspor’u 2-1 yenerek puanını 39’a yükseltti. Maç sonu ise Çorumsporlu futbolcular ve teknik heyete çirkin bir saldırı oldu...


Kırmızı-Siyahlılara galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Yakup Alkan ve 89. dakikada Barış Çiçek atarken, 29 puanda kalan ev sahibi ekibin golü ise 48. dakikada Halil’den geldi. Yeni Çorumspor deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’u 2-1 mağlup etti. Erzincan Müstakil Atletizm Pisti Sahası’nda İzmir bölgesi C klasman hakemlerinden Mehmet Çağatay Lakot’ın yönettiği karşılaşma bir hayli çekişmeli geçti. 22. Dakikada Yakup Alkan’ın golüyle 1-0 öne geçen Yeni Çorumspor ilk yarıyı galip bitirdi. İkinci yarıda rakip takımın 48. dakikada attığı gol ile beraberlik yaşandı. Oldukça çekişmeli geçen maçta 88. dakikada Barış’ın attığı gol ile maç Yeni Çorumspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇ SONTASI ORTALIK KARIŞTI

Mağlubiyete dayanamayan Anagold 24 Erzincanspor oyuncuları Yeni Çorumspor futbolcularına saldırdı. Maç sonucunda futbolcular arasında arbede yaşandı. Yaşanan olayda Yeni Çorumspor basın görevlisi Ali Atan olmak üzere bazı futbolcular yaralandı. Yeni Çorumspor oyuncuları ve ekibi sahayı polis gözetiminde terk etme zorunda kaldı.




Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam