Erol Kavuncu'nun Regaip Kandili Mesajı

ÇORUM 25 Ocak 2023 20:40
Videoyu Aç Erol Kavuncu'nun Regaip Kandili Mesajı
A
a

Yüce Rabbimizin, rahmet ve mağfiretinin, feyiz ve bereketinin, lütuf ve ihsanının bolca tecelli ettiği ve yine, affının ve lütfunun yağmur gibi insanlığa indiği üç aylara ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hamdolsun...

"MÜBAREK ÜÇ AYLAR VE LEYLE-İ REGAİB"

Yüce Rabbimizin, rahmet ve mağfiretinin, feyiz ve bereketinin, lütuf ve ihsanının bolca tecelli ettiği ve yine, affının ve lütfunun yağmur gibi insanlığa indiği üç aylara ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hamdolsun.Hasretle yolunu gözlediğimiz Üç aylar; manevi bir yenilenme mevsimi olarak bizlere gelen, sonu bayrama çıkan, sarsılan ruh dünyamızı ve kalbimizi onaracağımız, hayatımızı yeniden gözden geçirmemize vesile olan bir gönül iklimi, rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimidir.

Recep, Şaban ve Ramazan’ı içinde barındıran üç aylar; Regaib ile başlayıp Miraç, Berat ve bin aydan daha hayırlı Kadir gecesiyle müminlere müjdeler vererek sonunda bizlere bayramı yaşatacaktır.Gönül hanemize konuk ettiğimiz kutlu misafirimiz üç aylar, duaya ve tövbeye, affa ve bağışlanmaya açılan fırsat kapısıdır. Yüce Mevla’m, aziz milletimizin ve ümmet coğrafyamızın bu fırsatlardan yararlanmasını nasip etsin. Rabbim, Recep ve Şaban ayını hakkımızda hayırlı kılsın; bizleri sağlık, sıhhat içinde, kurtuluşun reçetesi Kur'an ve sünnetin mesajıyla kuşanmış olarak Ramazan'a ulaştırsın inşallah.
Cenab-ı Hak'tan, bu mübarek günlerde yaptığımız dualar hürmetine bizleri, alem-i İslam’ı ve insanlığı her türlü afetten, musibetten ve kötülükten muhafaza eylemesini niyaz ediyorum.

Rahmet, mağfiret ve bereket iklimi üç ayların; sevgi, saygı ve hoşgörünün artmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olması dileğiyle tüm İslam âleminin, necip milletimizin ve değerli hemşerilerimin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyorum.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam