Erdoğan'ın Çorum buluşması Ekim ayında

ÇORUM 18 Temmuz 2019 11:12
Videoyu Aç Erdoğan'ın Çorum buluşması Ekim ayında
A
a

Sondakika haber E.Şimşek /Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çorum buluşması Ekim ayında olması bekleniyor.AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bu kez teşekkür etmek için milletle yeniden buluşmaya hazırlanıyor...


MİLLETLE BULUŞACAK

Ak Parti gezilerini tamamen en güçlü ve en zayıf ollduğu illeri sıralamaya koyarak yapacak!
 
31 Mart yerel seçimeri sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşekkür turları Ağustos ayında başlayacak. İl ziyaretleri kapsamında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak olan Erdoğan halk buluşmalarında 17 yılda yapılanları anlatacak.


31 Mart yerel seçimlerinde 12 ilde yüzde 50'nin üzerinde oy aldı. Ak Parti'nin en fazla oy aldığı il ise yüzde 72 ile Rize oldu. Sadece seçim zamanları değil diğer süreçlerde de millet ile buluşmaya özen gösteren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bu kez teşekkür etmek için milletle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

CB: Erdoğan'ın Ağustos ayı içerisinde AK Parti'nin en çok oy aldığı büyükşehirlerden ziyaretlerine başlaması bekleniyor. AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde 12 ilde yüzde ellinin üzerinde oy alarak rekor kırmıştı. 

Bu illerin başında da yüzde 72'lik oy oranı ile Rize gelmişti. AK Parti, Trabzon'da yüzde 64, Kayseri'de yüzde 63, Konya'da yüzde 71, Şanlıurfa'da yüzde 61, Erzurum'da yüzde 62, Kahramanmaraş'ta yüzde 65, Sakarya'da yüzde 65, Şırnak'ta yüzde 61, Gaziantep'te yüzde 53, Adıyaman'da yüzde 53, Nevşehir'de yüzde 51 oranında oy almıştı.

Edindiğimiz bilgiye göre Çorum buluşması Ekim gibi düşünülüyor. Öncesinde Türkiye genelinde Ak Parti teşkilatlarda yenilenmeye geçecek.
Bu beklenti ölçüsünde Çorum Ak Parti Teşkilatında büyük değişimlerin yaşanacağı  belirtiliyor. Genelbaşkan Erdoğan,Çorum'da Ak Parti değişimi yapıldıktan sonra  Çorum ziyareti yapacağı söyleniyor.

ÇORUM MERKEZDE KAYIP BÜYÜK!
2015 yılında yapılan milletvekili seçimlerinde Çorum merkezden 100 bin 377 oy alan Ak Parti 31 Mart Yerel Seçimlerinde merkezde 63 866 oy aldı şimdi genel seçimlerle  yerel seçimler bir olmaz diyoruz ama gözle görülür düşüş Çorum'un 3 Büyük ilçesinin kaybedilmesi açıkca bir kırılmadır. MHP merkezde 4500 daha oy almış olsaydı Ak Parti belediyeyi kaybedecekti. Bunun hesabını teşkilatlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vermelidir. 
Veremezlerse ben bir gazeteci olarak kan kaybının sebebini rahatlıkla anlatırım. 




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam