Erdoğan Gül'e Çorum Spor'u sordu

ÇORUM 1 Mart 2018 14:15
Videoyu Aç Erdoğan Gül'e Çorum Spor'u sordu
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinde Çorum Belediyespor’u sorduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül “Sayın Cumhurbaşkanımız Çorum ziyaretinde kulübümüzün durumunu sordu. “3 Ligdeyiz” dedim, “Yakışmıyor” dedi...

Çorum Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinde Çorum Belediyespor’u sorduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül “Sayın Cumhurbaşkanımız Çorum ziyaretinde kulübümüzün durumunu sordu. “3 Ligdeyiz” dedim, “Yakışmıyor” dedi. Bu kulübü 2.Lig’e, 1.Lig’e çıkarmak için sadece kulüp başkanının kulüp yöneticilerinin nefesi desteği yeterli olmaz. Herkesin desteğini bekliyoruz. Kulübü bıraktığım son güne kadar hiçbir yönetici arkadaşımız deplasmana gidiş gelişlerinde Belediyespor’a bir liralık masraf ettirmemiştir.

Bizler bu kadar titiz bir çalışmanın içerisindeyken iftiralara varan ifadeler tüm yönetici arkadaşlarımızı ve yöneticilerimizi üzer. Biz şehir olarak bu kulübün arkasındayız. Belediye olarak elimizden gelen imkanı sarf ediyoruz. Kulübümüzü bir üst lige çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam