Erdoğan'dan son dakika 'İdlib operasyonu' açıklaması

Asayiş haber 7 Ekim 2017 12:24
Videoyu Aç Erdoğan'dan son dakika 'İdlib operasyonu' açıklaması
A
a

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu."İdlib'in güvenliğini sağlamaya yönelik yeni bir adımla daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. İşte bugün örneğin İdlib'de ciddi bir harekat var ve bu devam edecek."

Gündeme ilişkin çok önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdlib'in güvenliğini sağlamaya yönelik yeni bir adımla daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. İşte bugün örneğin İdlib'de ciddi bir harekat var ve bu devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:

Fırat Kalkanı Harekatı'yla kendimize bölgemizde açtığımız alanı şimdi İdbil'in güvenliğini sağlamaya yönelik yeni bir adımla daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. İşte bugün örneğin İdbil'de ciddi bir harekat var ve bu devam edecek. Savaştan kaçan İdlib'e gelen kardeşlerimize elimizi uzatmak zorundayız. Suriye sınırlarımız boyunca terör koridoru oluşturulmasına asla izin vermeyeceğiz. İdlib operasyonu ardından yeni inisiyatifler alacağız. Tedbirlerimizi almak zorundayız. Şu anda güneyimizdeki bu gelişmeleri kontrol altında tutmak zorundayız.

Kaynak : Sabah Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam