Erdoğan Çerikci 11 oda başkanı ile birlikte Kargı’yı ziyaret etti

ÇORUM 6 Mart 2022 19:13
Videoyu Aç Erdoğan Çerikci 11 oda başkanı ile birlikte Kargı’yı ziyaret etti
A
a

ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, kendisini destekleyen 11 oda başkanı ile birlikte Kargı’yı ziyaret etti...

  • Mayıs ayı içerisinde yapılması beklenen birlik başkanlığı seçimlerinde merkezden 11 odanın desteğini arkasına alarak başkan adayı olan Erdoğan Çerikci, çalışmalarını sürdürüyor...
MERKEZDEN 11 ODADAN TAM DESTEK
Çerikci, çalışmalar kapsamında Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı ilçelerde bulunan oda başkanlarını ve ilçe belediye başkanlarını ziyarete başladı.
Geçtiğimiz günlerde de Kargı’ya edata çıkarma yapan Çerikçi’ye Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Elektrkçiler ve Su Tesisatçılar Odası Başkanı Erol Bozkurt, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Çilingirciler ve Sobacılar Odası Başkanı Hasan İlhan, Dikiciler v Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık eşlik etti.
BAŞKAN ŞEN’İ ZİYARET ETİLER
Çerikci, kendisini destekleyen oda başkanları ile birlikte Kargı’da Belediye Başkanı Zeki Şen’i makamında ziyaret ettiler. Aday olma sebebi ve projelerini Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’le paylaşan Çerikci, çıktıkları bu yolda çalışmalarının karşılığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Heyete çalışmalarında başarılar dileyen Şen, yapılacak seçimlerin Çorum ve Esnaf Sanatkarlar Odası için hayırlı olması temennisinde bulundu.
GÜVEN TAZELEYEN CAMCI’YA TEBRİK
Kargı ziyaretleri sırasında Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Genel Kuruluna da katılan Erdoğan Çerikci ve beraberindeki oda başkanları, tek adaylı genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Orhan Camcı’ya hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.
HEDEFİMİZ ESNAFIN LEHİNE PROJELER GELİŞTİRMEK
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve hedeflerinin her geçen gün Esnaf ve Sanatkarların lehine projeler geliştirmek olduğunu dile getiren Çerikci, “Bir kaç kişinin değil tüm Çorum Esnafının Odası olacağız! İnandığımız yolda, bizlere göstermiş olduğunuz sevgi ve destek için, tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi.
VERDİĞİMİZ SÖZLER İKİ DUDAK ARASINDA KALMAYACAK!
Verdikleri sözler ve vaatler kesinlikle iki dudak arasından çıkan söz olarak kalmayacağının altını çizen Çerikci, “Ben ve ekibim bu yolda canla, başla çalışıyoruz ve çalışmalarımıza da görev bize tevdi edildiği taktirde ivedi bir şekilde başlayacağız. Hiçbir zaman iyi gün dostu olmayacağız. Kötü günleri de birlikte geçirecek, yaraları birlikte saracağız! Tüm esnaflar Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin hizmetlerinden yararlanacaklar. Bundan böyle bir çok destek, hibe ve imkanlardan haberdar olacaklar. Ziyaret ettiğimiz her esnaf ve sanatkarımızla hep birlikte neler başarabileceğimizi konuşuyor, hasbıhal ediyoruz. Bizleri samimiyetle karşılayan, inandığımız yolda yanımızda duran esnafımıza, oda başkanlarımıza tüm ekibim adına teşekkür ederim” diye konuştu.


#Çorum
#hitittvnet
Hitit Web TV

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam