Erdoğan Cengiz Vali Ahmet Kara’ya ve İdareye teşekkür etti

ÇORUM 24 Mart 2016 18:59
Videoyu Aç Erdoğan Cengiz Vali Ahmet Kara’ya ve İdareye teşekkür etti
A
a

Büro Memur-Sen Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Çorum Valiliğinde görev yapan personellere servis uygulaması, engelli asansörünün faaliyete geçmesi ve mesai saatleri hususunda ortaya konan olumlu ve yapıcı yaklaşımları nedeniyle Vali Ahmet Kara’ya ve İdareye teşekkür ettiler.

Memur sen'e bağlı Büro Memur-Sen Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Çorum Valiliğinde görev yapan personellere servis uygulaması, engelli asansörünün faaliyete geçmesi ve mesai saatleri hususunda ortaya konan olumlu ve yapıcı yaklaşımları nedeniyle Vali Ahmet Kara’ya ve İdareye teşekkür ettiler.

“Bilindiği üzere Çorum şehrimiz her geçen gün büyümekte ve yerleşim alanları ile şehir merkezi arasında ulaşım sorunu ciddi bir mesele olarak karşımızda durmaktadır. Bu sorundan herkes gibi kamu çalışanları da olumsuz etkilenmekte ve işyerlerine geliş-gidişler mevcut trafik akışı ve imkanları ile sağlıklı bir şekilde karşılanmaz olabilmektedir.” Diyen Cengiz, konu ile ilgilide bir açıklama yaparak şunları dile getirdi;

“Bu açıdan Valilik bünyesinde görev yapmakta olan kamu çalışanlarının mesailerinin belirlenen saatler içerisinde yapılabilmesi ve personelin en sağlıklı bir şekilde işe geliş ve gidişinin sağlanması noktasında yaşanan ve üyelerimizden bize yansıyan problemler sayın Valimiz Ahmet Kara’nın Valilik çalışanları için bir servis aracı tahsis etmesi ile çözülmüş bulunmaktadır. Bir süredir Valilik bünyesinde çalışmakta olan personelimiz sabah ve akşam işe geliş ve gidişlerde tahsis edilen minibüs servis aracıyla taşınmaktadır.

Yine engelli çalışanlarımız için Valilik hizmet binasında yapılan ve hizmete açılan engelli asansörü, yalnızca kamuda belirli bir standardın yakalanması olarak değil, aynı zamanda bizim millet olarak örf ve geleneklerimizde varolan insana saygı anlayışının bir yansıması olarak görülmelidir. Bu konuda da gerekli hassasiyetin gösterilmiş olması dolayısıyla katkıda bulunanları üyelerimiz adına tebrik ediyoruz.

Diğer taraftan yaz saati uygulaması çerçevesinde mesai saatlerinin yeniden belirlenmesi, geçen yıllardan bu yana devam etmekte olan hassasiyetlerin korunması yönündeki iradenin devam ettiğini de göstermesi açısından bizce önem taşımaktadır.

Kamu hizmeti üretmek takdir edileceği üzere bir yandan son derece önemli bir yandan da oldukça meşakkatli bir uğraştır. Bu konunun tarafları olan İdare ile çalışanlar ve onları temsilen Sendikamız arasındaki ilişkinin karşılıkla saygı ve anlayış çerçevesi içerisinde yürütülüyor olmasının ve İdarenin kamu çalışanlarının küçük-büyük tüm sorunları ile ilgili olumlu yaklaşımlarının çalışma barışının tesisi ve korunması yönünden büyük önem arzettiğini bu vesile ile kamuoyuna bildirmek isteriz.

Büro Memur-Sen olarak sendikacılık anlayışımız, karşılıklı uyum ve anlayış içerisinde tarafların haklarının korunması ve kamu çalışanlarının görev ve sorumluluklarının en uygun fizik ve moral ortamlarda sürdürülmesinin sağlanması yönünde İdare ile işbirliği üzerinde şekillenmektedir.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam