Emine Erdoğan Çorum standını beğendi

Güncel 9 Mayıs 2013 13:15
A
a

Başkent’te Düzlenen Anadolu Kadını El Emeği Sergisine Yoğun İlgi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Vodafone Vakfı tarafından düzenlenen Kadın Emeği Sergisi, Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı. Açılışını, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin yaptı.


Anadolu’daki kadınların ürettiği çeşitli el emeği ürünlerinin sergilendiği “Kadın El Emeği Sergisi”nde, Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy’ün ev sahipliği yaptığı Çorum standını gezen, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin, ilimiz kadınlarının ürettiği el emeği ürünlerini inceleyerek, Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy’den bilgi aldı. 

Ayrıca yorgan işleriyle uğraşan, ilimiz standında yorganlarını sergileyen Seher Akman isimli engelli vatandaşımız, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teveccühüne mazhar oldu. 


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları ve eşinin de gezdiği Çorum standı, milletvekilleri, bürokratlar ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 81 ildeki kadınların el ürünlerinin sergilendiği “Kadın El Emeği Sergisi” 4 gün boyunca devam edecek.
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam