Emine KARATAŞ Laçin İlçesi Kaymakamlığına Atandı

ÇORUM 5 Kasım 2019 17:15
Videoyu Aç Emine KARATAŞ Laçin İlçesi Kaymakamlığına Atandı
A
a

Aksaray’ın Eskil ilçesinde 4 ay süreyle Kaymakamlık yapan Türkiye’nin en genç kadın Kaymakamı Yozgatlı Emine Karataş, Laçin’de göreve başladı. Türkiye’nin en genç kadın kaymakamı Laçin’de...


Laçin Kaymakamlık binasında resmi törenle karşılandı. Emine Karataş, kaymakamlık çalışanları ile tanıştı. Geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Kaymakam Karataş, ilk olarak Laçin Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı İdris Görükmez ile bir süre görüştü.

Kaymakam Emine Karataş'ın  ÖZGEÇMİŞİ

        Kaymakamımız Emine KARATAŞ; 1995 Yozgat doğumlu ilk orta ve lise öğrenimini Yozgat’ ta tamamladı. 2016 Yılında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Kaymakamımız 2018 yılında yapılan Kaymakam adaylığı sınavında başarılı olarak 107. Dönem Kaymakam Adayı oldu.

Kaymakam Emine KARATAŞ iyi derecede ingilizce bilmektedir. Yozgat Valiliğinde İl Merkez stajını tamamladıktan sonra Sakarya/Söğütlü ve Erzincan /Refahiye İlçelerinde Kaymakam Refikliği yaptı.
        İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 25.10.2019 tarih ve 17196 Sayılı yazısı ile Çorum / Laçin İlçesinde  Kaymakamlık vekiliğine görevlendirilmiş olup 05.11.2019 tarihinde İlçedeki görevine başlamıştır.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam