Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisi

ÇORUM 28 Mayıs 2016 16:34
Videoyu Aç Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisi
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anıt Park'ta düzenlenen Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binası açılışı ve yapımı tamamlanan tesislerin hizmete alım törenine katıldı.Törene katılan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım Diyarbakır'da 116 projenin açılış töreninde konuştu. Yıldırım, "Belediye başkanı, Diyarbakır'ın dertleri ile uğraşması gerekirken terör örgütüne lojistik destek verdi. Sizin paralarınızı terör örgütüne aktardı. Bunun hesabını soracağız" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte katıldığı Diyarbakır'daki 116 projenin açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Belediye başkanı, Diyarbakır'ın dertleri ile uğraşması gerekirken terör örgütüne lojistik destek verdi. Sizin paralarınızı terör örgütüne aktardı. Bunun hesabını soracağız" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Diyarbakır'ın güzel insanları, sevgili gençler hepinizi bu güzel günde selamlıyorum. Biz Silvan'la gurur duyuyoruz, Türkiye ile gurur duyuyoruz, ay yıldızlı bayrağımızla gurur duyuyoruz. Bu bayrak şehitlerimizin kanıyla bu hale geldi.

Bugün Diyarbakırlı kardeşlerimizle kucaklaşmak için buradayız. Bundan sadece 10 gün önce Diyarbakır'a geldim. Diyarbakır'ın Tanışık Köyü'ne gittim. Orada onlarca patlayıcıyla 16 kardeşimizi kalleşçe katleden terör örgütünün çirkin yüzünü tüm dünyaya gösterdik.

Şunu herkes iyi bilsin ve Diyarbakırlılar rahat olsun. Bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya azmettik.

Bu sorunu Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya yemin ettik, onun için buradayız. Şunu herkes iyi bilmelidir; ekmeğimizi böleriz ama Türkiye'yi böldürmeyiz. Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün eserlerin açılışını yapıyoruz. Bunların içinde en büyüğü havalimanıdır. 

 

 

"HİZMETİ DİYARBAKIRLI VATANDAŞLARIMIZIN AYAĞINA GETİRDİK"

Artık Diyarbakır Havalimanı uluslararası havalimanı oldu. Yaptıklarımız bununla sınırlı değil. Diyarbakır'da son 14 yılda yaptığımız hizmetlerin tutarı 25 katrilyondur. Diyarbakır'a helal olsun. Diyarbakır'da, her alanda birçok hizmeti vatandaşımızın ayağına getirdik. Diyarbakır'da 350 kilometre bölünmüş yaptık. 

"MİLLETİ BİRLEŞTİRDİK, KARDEŞ YAPTIK"

Diyarbakır'ı Mardin'e, Elazığ'a, Batman'a, Siirt'e, Şanlıurfa'ya bölünmüş yolla bağladık. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Milleti birleştirdik, kardeş yaptık, gönüldaş yaptık. Yapılan barajlarla sulama göletleri ile 204 bin araziyi suyla buluşturduk. 

"TERÖRE DESTEK VEREN BELEDİYEDEN HESAP SORACAĞIZ"

Belediye başkanı, Diyarbakır'ın dertleri ile uğraşması gerekirken terör örgütüne lojistik destek verdi. Sizin paralarınızı terör örgütüne aktardı. Bunun hesabını soracağız. Sizin dişinizden tırnağınızdan verdiğiniz her kuruşun size hizmet olarak dönmesi için her türlü işe yapacağız.

Diyarbakır'ı yakıp yıkanlar bir kez daha yaptıklarından pişman olacak. 14 yılda biz AK Parti iktidarı olarak Diyarbakır'a 350 kilometre bölünmüş yol yaptık. 10 bin 500 kapasiteli Yüksek Öğrenim Yurdu'nu açtık.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam