Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, gündeme ilişkin değerlendirmeler ve sendikal çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

ÇORUM 26 Mart 2016 19:42
Videoyu Aç Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, gündeme ilişkin değerlendirmeler ve sendikal çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
A
a

Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nda, “Dün İskilipli Atıf Hoca’yı asanlar kimlerse, bugün doğu ve güneydoğumuzda hendek kazanlar ve milletimizin birliğine saldıranlar aynı kişilerdir.” dedi.

Diyanet Sen Çorum Şubesi üyeleri, Genişletilmiş İl Divan Toplantısı ile sendika merkezinde bir araya geldi. Şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim’le başlayan toplantıda, Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan ve tüm şehitler yâd edildi.

Geçtiğimiz günlerde ebediyete uğurlanan Şehit Özel Harekat Polisi Emre Beker’i de unutmayan Diyanet Sen üyeleri, meslektaşları Mimar Sinan Camii İmam Hatib’i Uğur Beker’e ve ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, gündeme ilişkin değerlendirmeler ve sendikal çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Tarih boyunca bu milletin birliğini ve gücünü yok etmek için saldırılar yaşandığını, dün var olan düşmanların bugün de var olduğunu hatırlatan Ali Yıldız, “Düşman hiç bir zaman emelinden vazgeçmemiştir. Dün İskilipli Atıf Hoca’nın boynuna ilmeği geçirip, onu idam edenler her kimse, dün Çanakkale’de verdiğimiz şanlı mücadele kimlere karşı verilmişse, bugün hepsi yine sahnededir. Atıf Hocamızı asanlar, bugün doğu ve güneydoğuda hendek kazıp, barikatlar örerek, bu milleti bölüp parçalamaya çalışıyor. Hainlerle iş birliği yapanları da, perde arkasında kendilerini gizlemeye çalışan mihrakları da çok iyi biliyoruz.” dedi.

İlitam konusunda önemli adımlar atıldığını açıklayan Ali Yıldız, İlahiyat Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan din görevlilerinin, bundan böyle sınavsız olarak 3 ve 4. sınıflarını tamamlayıp, fakülte diploması almaya hak kazanmalarının yolunun açıldığını müjdeledi.

Ali Yıldız, sendikal çalışmalar ve kazanımlar hakkında üyelerini bilgilendirdi.

Kaynak : Çorum Hakikmiyet Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam