Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez'den Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın'a Ödül

ÇORUM 29 Şubat 2016 19:14
Videoyu Aç Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez'den Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın'a Ödül
A
a

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “32. İl Müftüleri İstişare Toplantısı”19-21 Şubat 2016 tarihleri arasında Van'da gerçekleştirildi. Toplantıya Çorumİl Müftüsü Dr. Ahmet AKIN da katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in başkanlığında gerçekleştirilen “32. İl Müftüleri İstişare Toplantısı” Diyanet İşleri Başkanlığının üst düzey yöneticileri, 81 ilin müftüsü ve bu yıl ilk defa her ilin en büyük ilçesinin müftülerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Diyanet İşleri Başkanlığının hizmet politikası, hizmette kalitenin ve verimliliğin artırılması, ileriye dönük yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı toplantıda, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi tarafından başlatılan yeniden yapılanma süreçlerini tamamlayan TDV İl Şubelerine de ödülleri verildi.
 
Ödülleri bizzat Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in takdim ettiği törende; Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren TDV Şubeleri içerisinde, ödül alan 11 vakıf şubesinden biri olan, Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi adına ödülü Çorum Müftüsü ve TDV Çorum Şubesi Başkanı Dr. Ahmet AKIN aldı.
 
Türkiye çapında 11 il arasında yer alan Çorum’un da ödül alması, Çorum Diyanet Camiası tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam