Deva Partisi Genel Merkezi Çorum'a Çıkarma yapıyor!

ÇORUM 29 Eylül 2020 20:21
Videoyu Aç Deva Partisi Genel Merkezi Çorum'a Çıkarma yapıyor!
A
a

Deva Partisi Çorum İl Kongresi 4. Ekim 2020 tarihinde saat 14:00 de Anitta Otel’de yapılacak olan kongre, Genel Başkan Ali Babacan,Nihat Ergün, İdris Şahin’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir genel merkez Kurucu heyeti ve çevre il başkanlarının katılımı ile gerçekleşecek...

 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, iç mekan

DEVA PARTİSİ GENEL MERKEZİ ÇORUM'A ÇIKARMA YAPIYOR!...

Deva Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, İl Başkan Yardımcıları Halil Afşar Cihad Eker ve Orhan Veli Yalçın Deva Partisi genel merkezinde, 4.Ekim 2020 Çorum 1. Olağan İl kongresi programı için Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün, Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, Kurumsal İletişim & Tanıtım Başkanı Sanem Oktar ve İdari & Mali İşler Başkanı Mustafa Uçak ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Çorum İl Başkanı Vargeoğlu, Deva Partisi Genel Başkanı ...
Ali Babacan’a, Çorum'a yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir brifing verdi.Çorum il kongresi için davetiyeyi elden takdim etti.

ALİ BABACAN 4 EKİMDE ÇORUM'DA

4. Ekim 2020 tarihinde saat 14:00 de Anitta Otel’de yapılacak olan kongre, Genel Başkan Ali Babacan,Nihat Ergün, İdris Şahin’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir genel merkez Kurucu heyeti ve çevre il başkanlarının katılımı ile gerçekleşecek...

ALİ BABACAN ESNAF ZİYARETİ YAPACAK

Deva Partisi İl Kongresi sonrasında Genel Başkan Ali Babacan ve Genel Merkez Kurucu Heyeti ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirilecektir.

#Çorum
#hitittv
 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam