DEVA Partisi Çorum İl Teşkilatı, Dodurga ve Oğuzlar İlçe kongrelerini yaptı

ÇORUM 14 Eylül 2020 11:35
Videoyu Aç DEVA Partisi Çorum İl Teşkilatı, Dodurga ve Oğuzlar İlçe kongrelerini yaptı
A
a

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Çorum İl Teşkilatı, Dodurga ve Oğuzlar İlçe kongrelerini gerçekleştirdi...

 



Dodurga ve Oğuzlar 1. Olağan İlçe kongresine; Deva Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Pandemiden dolayı sosyal mesafeye, davetli sayısına ve maske kullanımına azami derecede dikkat edilen kongre ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Deva Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu açılış konuşmasında...

Oğuzlar İlçesi’nde yapılan kongrede Kazım Karaağaç güven tazeleyerek, DEVA Partisi Oğuzlar İlçe Başkanlığı’na tekrar seçildi.

Yönetim Kurulu listesi ise, Bekir Ceylan, Bekir Kolbaşı, Ahmet Gözel, Mehmet Ali Afşar, Muzaffer Yumak, Muharrem Kirbıyık, Abdulkerim Gözel’den oluşturuldu.

Dodurga İlçesi’nde ise Başkanı Mustafa Gül güven tazeleyerek, tekrar DEVA Partisi Dodurga İlçe Başkanlığı’na tekrar seçildi.

Yönetim Kurulu üye listesi ise, Emrah Sab, Kenan İlgezdi, Muttalip Yılmaz, Ahmet Gül, Yılmaz Gül, Ziyaddin Kütükçü, Hicabi Mucur’dan oluşturuldu.

Kongrelerin açılış konuşmasını yapan DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, İl ve ilçe teşkilatlarını, evrensel ve ahlaki normlara sahip, işini iyi yapan, ehil insanlardan oluşturduklarını söyledi.

Kongre süreçlerine başladıklarını belirten Vargeloğlu, Çok farklı kesimlerinden gelen, çok sesli, geniş temsiliyeti olan ve ortak akılda buluşan bir ekip olduk” dedi.
 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam