Demir "Her zaman Çorum için çalışıp Çorum’a hizmet edeceğiz

ÇORUM 7 Temmuz 2016 11:14
Videoyu Aç Demir "Her zaman Çorum için çalışıp Çorum’a hizmet edeceğiz
A
a

Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İlksenCeritoğlu Kurt, Ak Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç ve İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Bayramlaşma töreni öncesi İl Teşkilat binasında Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığını vekaleten yürüten İl Bşk. Yrd. Meryem Demir ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret e



Ziyaretleri sırasında "Birlik ve Beraberlik" içinde Ramazan ayı boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı Meryem Demir ve Kadın Kolları Üyelerine teşekkür edip Bayramlarını kutladılar. Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığına vekaleten getirilen Meryem Demir, amaçlarının her zaman Çorum için çalışıp Çorum’a hizmet etmek olduğunu söyledi.
               
İl Kadın kolları Üyelerimizle ziyaretimizde bulunan Milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan, İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Başkanımız Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanımız Av.Yaşar Anaç ve İl Genel Meclis Başkanımız Halil İbrahim Kaya ve teşkilat mensuplarına yaptıkları çalışmalarda yanlarında oldukları için teşekkür ederim.


                Ramazan Ayında olduğu gibi Ramazan Bayramı ve sonrasında da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. AK Kadınlar olarak sadece seçim döneminde değil seçimler dışında da çalışmalarımıza dur durak vermeden, Partimizden desteğini esirgemeyen milletimizle birlik ve beraberlik içinde yol alacağız dedi.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam