Cumhur ittifakına yakışan bir belediyecilik yaşıyoruz

ÇORUM 4 Mayıs 2022 10:28
Videoyu Aç Cumhur ittifakına yakışan bir belediyecilik yaşıyoruz
A
a

Çorum Belediyediye Başkanı Aşgın MHP Çorum İl Başkanlığını ziyaret etti. MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Ramazan ayını tamamlamanın mutluluğuyla bayramı kutladıklarını ifade etti. Başkan Aşgın’a da övgülerde bulunan Karapıçak, “Cumhur İttifakı’na yakışan bir belediyecilik yaşıyoruz 2 buçuk yıldır. Başkanımız sağ olsun, var olsun” ifadelerini kullandı...



 

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, MHP Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Ortak bir davalarının olduğunu vurgulayan Başkan Aşgın, “Hedef 2023” dedi.

MHP Çorum İl Başkanlığı tarafından geleneksel bayramlaşma töreni vatandaşların ve parti üyelerinin geniş katılımıyla MHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Ramazan ayını tamamlamanın mutluluğuyla bayramı kutladıklarını ifade etti. Başkan Aşgın’a da övgülerde bulunan Karapıçak, “Cumhur İttifakı’na yakışan bir belediyecilik yaşıyoruz 2 buçuk yıldır. Başkanımız sağ olsun, var olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Aşgın, bayramlaşma sonrası yaptığı konuşmada, merkezde ve ilçelerde birlikte çalışmaktan gurur duyduğunu vurgulayarak, “Bu cümleyi inanarak söylüyorum; partilerimiz ayrı, iki farklı partiyiz ama davamız bir. Cumhur İttifakı ortak kader birlikteliği içerisinde gereğini yapıyor. Allah iki liderimizden de razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, devlet neyi öngörmüşse, bu milletin menfaati hangi noktadaysa birlik olarak bu davanın yükünü omuzladılar. Biz de tüm kardeşlerimizle dava taşını gediğine koyacağız inşallah. 100’üncü yılda bu millet tekrar tarihi misyonunu çok daha güçlü bir şekilde ifade edecek.” dedi.





Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam