Çorumspor ismini Çorum’a armağan eden Ceylan’dır

ÇORUM 31 Ocak 2019 07:08
Videoyu Aç Çorumspor ismini Çorum’a armağan eden Ceylan’dır
A
a

Yeni Çorumspor Kulübü Başkanı Fatih Özcan, görevinden istifa ettiğini açıkladığı basın toplantısında Çorumspor isminin alınması sürecinde yaşanan gelişmeleri ve kendisine en fazla destek veren ismi de ilk kez açıkladı...

Yeni Çorumspor Başkanı Özcan, ‘Çorumspor’u bana küfür edeceğini söyleyenler düşürdüğünde ben de o tribündeydim. Ağlayanlardan biri de bendim. O gün Allah’ım bir gün bana para nasip edersen ben de o Çorumspor’u yeniden eski günlerine döndüreceğim dedim. Rabbim de şükürler olsun bunu bana nasip etti. Kimse benim umurumda değil verdiğim sözü yerine getirdim’ dedi.

Verdiği mücadele ile hukuksal imkansızlıkları başararak Çorumspor adını aldıklarını hatırlatan Başkan Özcan, ‘O süreçte benim ismimi verme, bunun adına siyasi rant diyecekler dediği için ismini vermediğim ismi bugün artık bu koltukta olmağım için açıklıyorum; Çorumspor ismini Çorum’a armağan eden Ahmet Sami Ceylan’dır. Benimle birlikte 3 gün İstanbul’da kamp kurarak bakan ve federasyon başkanı ile görüşmelerimizde gece-gündüz demeden mevzuatta değişikliğe gidilmesini sağlayarak Çorumpor ismini sevdalılarına yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum’ ifadelerini dile getirdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam