Çorumspor FK Bahri Kaya ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

ÇORUM 8 Temmuz 2020 19:27
Videoyu Aç Çorumspor FK Bahri  Kaya ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
A
a

Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktör Bahri Kaya ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan açıklamada, "Bildiğiniz üzere sezon içerisinde prensip anlaşmasına varıldığını duyurduğumuz Teknik Direktörümüz Bahri Kaya ile bugün yapılan görüşmeler neticesinde 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır...


Çorumspor FK Teknik Direktörümüz Bahri Kaya'nın imza töreni TFF'nin açıklayacağı nihai kararın ardından tüm kamuoyu ile paylaşılacaktır."ifadelerine yer verildi.


Çorum FK’da bu sezonun tescil edilmesinin ardından yeni sezon hazırlıklarına başlanıyor. Kırmızı Siyahlı takım önceki akşam yaptığı antrenmanın ardından Futbol Federasyonu’ndan gelen ligde kalan maçların oynanmayacağı yönündeki kararının ardından futbolcular evlerine dağıldılar. Federasyon’un bu kararının ardından Çorum FK Yönetimi ve Teknik Heyeti yeni sezon hazırlıklarına bugünden itibaren start veriyor.

Yeni sezonda Teknik Direktör olarak göreve başlayacak Bahri Kaya çalışmalarının sürdüğünü ve önümüzdeki günlerde kadro yapılanmasına başlayacaklarını söyledi. Kaya, öncelikli olarak iç transferi tamamlayacaklarını kalacak ve gidecek futbolcuları belirledikten sonra görüşmeler sonunda anlaşmaların imzalanacağı ardından da dış transfere yöneleceklerini söyledi. Bu sezonki kadrodaki eksikleri belirlediklerini buna görede takip ettikleri isimler olduğunu belirten Kaya, ‘Kadromuza ve bütçemize uygun isimler ile temas halindeyiz. İç transferin ardından bu isimlerle yönetim görüşerek anlaşma imzalayacak’ dedi.

Teknik Direktör Bahri Kaya yeni sezon hazırlıkları konusunda ise Federasyon’un açıklayacağı başlama tarihini beklediklerini söyledi. Eylül ayının ilk haftası veya ortasında bir planlama olduğunu öğrendiklerini belirten Kaya bu tarihin netleşmesinin ardından yeni sezon çalışma takvimini belirleyeceklerini sözlerine ekledi.

Çorum Hakimiyet/Spor

 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam