Çorumspor'a Çirkin Saldırı!

ÇORUM 20 Nisan 2019 18:11
Videoyu Aç Çorumspor'a Çirkin Saldırı!
A
a

Sondakika haber:Yeni Çorumspor Kafilesi, Cizre’de taşlı-sopalı saldırıya uğradı. Ligde yarın Cizrespor ile zorlu bir mücadele verecek olan Çorumspor, karayolu ile dün Diyarbakır’a geçti. Bugün ise maçın oynanacağı Cizre’ye geçen Çorumspor’u taşıyan otobüs, Cizre’de bir grup taraftarın saldırısıyla karşılaştı. Otobüsün saldırı sonucu camları kırıldı.



 Otobüsün saldırı sonucu camları kırıldı. Güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı saldırıda kafilede bulunanlardan arasında yaralanan olmadı.
Kafilede bulunan yöneticiler, durumu Çorum’a ileterek hem Vali Mustafa Çiftçi, hem Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, hem de Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan yardım istediler.
Milletvekili Ceylan’ın devreye girmesiyle güvenlik önlemleri daha da artırıldı. Kafile güvenlik önlemleri arasında konaklayacağı otele yerleşti.
Diğer yandan kafileyi taşıyan otobüse taşlı saldırıyı yapanların çoğunluğunun çocuk olduğu öğrenildi. Çorum Belediye Başkanı
Dr. Halil İbrahim Aşgın Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve yarın oynanacak Cizrespor maçında başarılar diledi. 





 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam