ÇORUMLULARDAN İSTANBUL BULUŞMASI

27 Mart 2015 13:06
Videoyu Aç ÇORUMLULARDAN İSTANBUL BULUŞMASI
A
a

İstanbul’da faaliyet gösteren Mecitözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen “Çorumlular Kaynaşma Kahvaltısı” yoğun ilgi gördü…



Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi İdare Amiri Nurettin Çapaner, Ümraniye Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Çıtak, Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurdakul, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse ve Hıdırlık Mahallesi Muhtarı Ali Köse, Çorum Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Ayhan Kara ve Başkan Yardımcıları Mustafa Urhan, İsa Sözen, ÇESİAD Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım, Osmancık Derneği Başkanı Avukat Şerif Akkoca, KARDER Başkanı Mustafa Özsoy, Çorumlular Grubu Editörü Tevfik Göktürk, Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Cavit Tatlı, Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hasane Çapar, Ak Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı İbrahim Sezikli, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tuncer Özyılmaz, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yaşar Kapucu ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda Çorumlu katıldı.

EN BÜYÜK AMAÇ KAYNAŞMAYI SAĞLAMAK

Derneğin Genel Sekreteri İlyas Aykaç açılış konuşmasında, programın amacının Çorumlu hemşehriler arasında kaynaşmanın sağlanması olduğunu belirterek dernek olarak çeşitli etkinliklerle Çorum’un birlik ve beraberliğine katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

ÇORUMLULAR HER ALANDA GÜÇLÜ OLMALI

Başkan Vekili Sedat Kaçan da Çorum’un dışında yaşayan tüm Çorumluların her alanda güç birliği yapması gerektiğini kaydetti.
İstanbul’da Çorum’un güçlü bir nüfusa sahip olmasına rağmen siyasi bir başarıya ulaşamadığını belirten Kaçan, farklı siyasi partilerden Çorumlu adayların olduğunu hatırlatarak her Çorumlunun siyasi parti gözetmeksizin hemşehrilerine sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

ÇORUM’UN GELİŞİMİNE KATKI YAPACAK

Çorum Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Ayhan Kara, derneklerin düzenlediği hemşehri etkinliklerinin Çorum’un gelişmesine katkı sağlayacağını belirterek ÇORDEF olarak Çorum adına düzenlenen her etkinliğe destek vermeye çalıştıklarını kaydetti.

ÇORUM’UN TÜM İLÇELERİNDEN KATILIM

Çorum Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Urhan ise programa Çorum’un tüm ilçelerinden katılım olmasının Çorumluların birlik ve beraberlik konusunda geldiği noktayı gösterdiğini ifade etti.
Urhan, Çorumlu derneklerin düzenlediği hemşehri etkinlikleri ile bu birlik ve beraberliğin güçleneceğine işaret etti.

Çorum fotoğrafları slaytı ile memleket özleminin giderilmeye çalışıldığı programda İstanbul’un farklı bölgelerinden ve farklı siyasi partilerden aday adayı olan Çorumlu Milletvekili Aday Adayları da kendilerini tanıttı.

Program, konuşmaların ardından Çorum üzerine sohbetlerle devam etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam