ÇORUMLULAR TEMİZLİK İŞLERİNDEN MEMNUN

ÇORUM 26 Ocak 2017 12:32
Videoyu Aç ÇORUMLULAR TEMİZLİK İŞLERİNDEN MEMNUN
A
a

Video Haber İzle: Çorum Belediyesi, Türkiye’nin en temiz şehri ünvanına sahip Çorum’u temizlikte marka şehir haline getirdi. Belediye, modern teknik ekip ve ekipmanlarıyla 7/24 temizlik faaliyetlerini sürdürüyor.


 

Çorum halkının görüşleri de adeta yapılan anket ve kamuoyu araştırmalarında çıkan memnuniyet oranını doğruluyor. En son yapılan ankette Çorum’daki temizlik çalışmalarından memnuniyet oranı %86 olarak çıkmıştı. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar yaptıkları açıklamalarla Çorum Belediyesi’nin “Temizlikte Birinci” olduğunu gözler önüne sergiliyor. Temizlik çalışmaları hakkında görüşlerini aldığımız mahalle muhtarları da Çorum Belediyesi’nin temizlik çalışmalarını değerlendirdi.
ali şahin
Sorunlara anında müdahale ediliyor

Kale Mahallesi Ali Şahin de yaptığı açıklamada temizlik konusunda her hangi bir sıkıntı yaşamadıklarını, herhangi bir sorun olduğunda da Çorum Belediyesi ile irtibata geçtiklerinde anında müdahale edildiğini söyledi. Muhtar Şahin, “Vatandaşlarımızdan bize bir şikâyet geldiğinde bizler de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü arıyoruz. Bizden nokta adres isteyerek hemen çalışmalarını yapıyorlar.” diye konuştu.
fevzi şeker
Çorum’a özgü temizlik anlayışımız var

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Çorum Belediyesi’nin temizlik hizmetlerinden tüm Çorum’un olduğu gibi mahallelerinin de memnun olduğunu söyledi. Belediyenin temizlikte yenilikler getirdiğine dikkat çeken Fevzi Şeker, “Çöp konteynırlarımız doldu, alınmadı, temizlenmiyor gibi sorunları azaltmak için belediyemiz tarafından çöp konteynırlarımıza çipler takıldı. Bu çipler sayesinde çöplerin günlük alımları, zamanlama, boş dolu oranları günlük olarak takip edildiği için bu tür sıkıntılarımızı ortadan kalkmış oldu. Birçok ili gezmeme rağmen hiçbir şehirde olmayan sadece şehrimize mahsus olduğunu düşündüğüm ekip çalışması ile her 10-15 günde tüm cadde ve sokaklarımız düzenli bir şekilde temizleniyor.” diye konuştu.
34
Vatandaşlar da memnun

Çorum Belediyesi’nin temizlik çalışmalarından vatandaşlar da oldukça memnun. Adil Altun, “Belediyemiz, mahallemizde güzel çalışmalar yapıyor. Temizlik çalışmaları en güzel şekilde yerine getiriliyor.” diye konuşurken Satılmış Turan da temizlik hizmetlerinin gayet güzel bir şekilde yapıldığını belirtiyor.
32
Sokakların, caddelerin tertemiz olduğunu kaydeden Yaşar Çelik ise hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Derya Zembil ise “Dinimizin de emrettiği gibi temizlik imandan gelir sözünün gereği olarak belediyemiz temizlik konusuna çok önem veriyor. Çöp konteynırlarımız zamanında temizleniyor. Sokaklarımız pırıl pırıl. Parklarımız tertemiz. Çalışmalardan çok memnunuz” diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam