Çorumlu Sanatçı Gökhan Başaran’ın ilk albümü çıktı

Magazin 6 Nisan 2013 21:38
A
a

Çorumlu Sanatçı Gökhan Başaran’ın ilk albümü olan Arınma Arpej Yapım etiketiyle müzikseverlerle buluşmaya hazır

 

Söz ve müzikleri kendisine ait olan bu albümü kaybettiği ailesine ithaf eden Gökhan Başaran, yaşadıklarını besteleriyle dile getirip dinleyicileriyle paylaşma zamanının geldiğini düşünüyor. Yazdığı her sözü içinde kanayan bir yara olarak gördüğünü ve artık bundan Arınma isteğini dile getiriyor. Duygularını albümü aracılığıyla paylaşmaya hazır olduğunu, paylaştıkça yüreğindeki tortulardan arınacağını belirtiyor.

Bu albümde İsmail Soyberk, Mert Türkmen, Mesut Uğurel, Emrah Küçükcanbaz enstrümanlarıyla yer aldılar. Mix ve masteringi Başar Yakupoğlu’nun yaptığı albümde vokallerde Cemre Kabaş ve Fatih Ertür yer aldı. Vokal koçluğu ise Kenan Yılmaz tarafından yapıldı.

İlk video klip, çıkış şarkısı olarak belirlenen Gökmavi isimli şarkıya; “Doğa İçin Çal” projesinin yapımcısı ve yönetmeni olan Fırat Cavaş tarafından, fotoğraflar da doğup büyüdüğü kent olan Çorum’un tarihi yapısı içinde Merve Kuşcu tarafından çekildi.

1983 yılında Çorum’da doğan Gökhan Başaran, ilk, orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. 1999 yılından itibaren üç yıl şan ve piyano eğitimi aldı. Aynı yıllarda yani lise çağlarında AFT grubunda solist ve gitarist olarak yer aldı. 2006 yılında tekrar AFT grubunu bir araya getirerek yapmış olduğu besteyle, “Konuşarock” programında izleyicilerin oylamasıyla birincilik kazandı. 2007 'de Müjdat Gezen Sanat Merkezi Hafif Batı Müziği Bölümü’ne girdi. Konservatuar eğitiminin yanı sıra Mesut Uğurel'den gitar dersleri aldı.

Doğa İçin Çal II projesinde gitarıyla ve Doğa İçin Çal III de vokaliyle yer aldı. Çeşitli gruplarda gitaristlik yaptı. Halen özel bir müzik eğitim kurumunda ve bir özel kolejde gitar eğitmenliği yapmaktadır.

Gökhan Başaran, yayınladığı bu ilk albümün ardından yurdun çeşitli illerinde konserler vermeye hazırlandığını ifade ederek memleketi Çorum’da da konser vermeyi çok istediğini ifade ederek Çorum halkının desteğini beklediğini kaydetti.

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam