Çorumlu hemşehrimiz göğsümüzü kabarttı

ÇORUM 22 Mart 2020 14:13
Videoyu Aç Çorumlu hemşehrimiz  göğsümüzü kabarttı
A
a

Video haber İzle : Çorumlu Hemşehrimiz Mehmet Akif Ersoy, gençlere Türkiye Cumhuriyeti devletinin büyüklüğünü anlattı ne olur unutmayın ? Dün Berlin-İstanbul seferi ancak 10 kişilik öğrenci grubu ile yapılabildi.”Devletimiz büyük ve güçlüdür.Onun değerini bilelim.”M.Akif Ersoy o bir Çorumlu ve Devletimizin her daim yanında...


Uçağın yolcusu 10 kişilik öğrenci grubuna yaptığı konuşması  tüyleri diken diken etti. Bizi gururlandıran  gen ç kişi Müftülük'ten  emekli diyanet Vakfı sorumlusu  Mustafa Ersoy'un oğlu olan hemşehrimiz Mehmet Akif Ersoy Çorumlu olarak bizi gururlandırmıştır.

İÇorumlu Mehmet Akif Ersoy’un uçakta gençlere yaptığı o konuşması: “Türkiye Cumhuriyeti devleti bu uçağı sizin için tahsis etti. Allah için vatanımızı memleketimizi çok sevelim. Çok faydalı insanlar olalım, ne olursunuz. Devletimizin yapmış olduğu bu yatırımları unutmayalım. Konuşurken tüylerim diken diken oluyor. Devlet şu anda 10 kişi için uçak kaldırıyor. Ne olursunuz hepiniz bunun kıymetini bilin. Hepinizin Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. İşte Türkiye Cumhuriyeti bu kadar büyük devlet. Hiçbir yerde vatandaşını bırakmıyor. Devletimiz bu kadar büyük devlet. Biz de borcumuzu devletimize ödemek zorundayız. Parayla değil, çalışarak, en iyi üniversitelerde okuyarak, devletimize faydalı olarak.
"
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam