ÇORUMLU “AHL PARK” DEDİ : Çorum’un ilk AVM ismi halk oylaması ile belirlendi

ÇORUM 12 Mayıs 2016 05:18
Videoyu Aç ÇORUMLU “AHL PARK” DEDİ : Çorum’un ilk AVM ismi halk oylaması ile belirlendi
A
a

Ahlatcı Grubu tarafından yapımı sürdürülen ve 29 Ekim 2016 tarihinde açılması planlanan, alışveriş ve yaşam merkezinin ismi, Çorumlular tarafından oylama ile belirlendi.

ÇORUMLU “AHL PARK” DEDİ


HALK  “AHL PARK”  DEDİ

Çorum’un ilk AVM ismi halk oylaması ile belirlendi. Ahlatcı Grubu tarafından yapımı sürdürülen ve 29 Ekim 2016 tarihinde açılması planlanan, alışveriş ve yaşam merkezinin ismi, Çorumlular tarafından  oylama ile belirlendi. 25 bin TL ödüllü isim yarışmasına katılmak isteyenler; www.ismineolsun.com  adresinden 24 Nisan’a kadar belirledikleri isimleri seçici kurula gönderdiler. TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı...

Çorum’un ilk AVM ismi halk oylaması ile belirlendi.

Ahlatcı Grubu tarafından yapımı sürdürülen ve 29 Ekim 2016 tarihinde açılması planlanan,
alışveriş ve yaşam merkezinin ismi, Çorumlular tarafından  oylama ile belirlend
i.

25 bin TL ödüllü isim yarışmasına katılmak isteyenler; www.ismineolsun.com  adresinden 24 Nisan’a kadar belirledikleri isimleri seçici kurula gönderdiler.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, İİBF Finans Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cihat Savsar, Av. Yılmaz Köse, Gazeteci Mehmet Yolyapar, Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı’dan oluşan seçici kurul tarafından, 25 binden fazla isim arasından 1o isim seçilerek belirlendi.

Belirlenen isimler, Eski Kültür Sitesi önünde açılan stand ile, Çorumluların halk oylamasına sunuldu.

Dün ilan edilen oylamada sonucunda; AHL Park 4.915, Hititorium 4.270, Hatti Park 2.796, AHL Çorum 2.732, Arissa 2.435, Park 19 1.798, Hattuşa Park 1.737, Altın Benek 1.057, Alanza 1.012, Vitrinna 982 oy aldığı kaydedildi.

Oylamada, en çok oyu AHL Park aldı. AHL Park, isim hakkına sahip kişiye, Ahlatcı Grubu tarafından 25 bin TL para ödülü 14.05.2016 tarihinde verileceği bildirildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam