ÇORUM BUHARA EVLER AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

Sağlık 20 Temmuz 2013 12:23
A
a

ÇORUM BUHARA EVLER AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI AGAH KAFKAS,MURAT YILDIRIM,DR.CAHİT BAĞCI,VALİ BAŞKÖY,AK PARTİ İL BAŞKANI CEYLAN,MUSTAFA KÖSE,EMNİYET MÜDÜRÜ H.İ.DOĞAN REKTÖR R.M.ALKAN,İLİM YAYMA CEMİYETİ BAŞKANI MEHMET KARADAĞ,AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI ARİFE BETÜL VE SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONELİ AÇILIŞA KATILDI. BU GÜN SAAT 15:00 BİRLİKTE BUHAR

Buharaevler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Resmi hizmet açıldı.

 

Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM)’ne bağlı ilk semt polikliniği Buharaevler Mahallesi’nde açıldı.

 

Buharaevler 5. Cadde Adalet Hanım Sitesi’nde faaliyet gösteren poliklinik, ağız ve diş sağlığı hizmetlerini vatandaşın ayağına getirdi.

 

Buharaevler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde 5 diş hekiminin görev yaptığını belirten Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani  Çorum’da bir ilk olan  “Merkezimizdeki tüm hizmetleri Buharaevler Polikliniğimiz’de de sunuyoruz” dedi.

 

Dr.Turgay Happani  poliklinikte tedavi, protez ve cerrahi uygulamaların yapılabilmektedir. anlatan Happani “Yaklaşık 500 metrekare alanda hizmet veren poliklinikte muayenehaneler, bekleme salonu, laboratuvar, röntgen (RVG), bebek bakım odası, mescit ve engelli tuvaleti gibi bölümlerin yer alıyor” diye konuştu.

 

Hafta içi hergün 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet veren polikliniğin salı ve perşembe günleri 19.00’a kadar açık olacağını dile getiren Malatyalı, talep durumunda diğer semtlere de Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açmayı planladıklarını kaydetti.

 

ADSM’YE YENİ CİHAZLAR

 

Fiziki mekan yetersizliği yaşayan Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, semt poliklinikleri ile hizmeti vatandaşın ayağına götürürken ekipman sayısını da artırıyor.

 

30’u aşkın diş hekimi ile hizmet veren Çorum ADSM, ikinci Panoramik Röntgen Cihazı ve 6 adet Kanal Tedavi Cihazı alıyor.

 

Ağız ve diş sağlığı alanında en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını vurgulayan Başhekim Dt. İhsan Malatyalı, ihale süreci tamamlanan cihazların yakında teslim edileceğini sözlerine ekledi.



*********************************************************************************
ÇORUM VALİSİ SABRİ BAŞKÖY'ÜN DİŞ MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı Buharaevler Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği gerçekleştirilen açılış töreninin ardından hizmete girdi.

Buharaevler Mahallesi Buharaevler 5. Cadde üzerinde bulunan Buharaevler Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği’nin açılış törenine Vali Sabri Başköy, Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, diğer protokol üyeleri, ilgili daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turgay Happani, Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas birer konuşma yaptı. 

Konuşmaların ardından Vali Sabri Başköy ve diğer protokol üyeleri tarafından açılışı gerçekleştirilen, Buharaevler Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği Vali Sabri Başköy ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından incelendi.

Açılışı gerçekleştirilen Buharaevler Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği, modern dizaynı ile toplam 5 diş hekimi ile hizmet verecek.

Vali Sabri Başköy Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Buharaevler Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği’nin açılışının ardından Vali Sabri Başköy ve beraberindeki protokol üyeleri Çorum Kamu Hastaneleri Birliği yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, diğer protokol üyeleri de yer aldı.

Çorum Kamu Hastaneleri Birliği hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Sabri Başköy ve beraberindeki protokol üyeleri incelemeler sırasında Genel Sekreter Turgay Happani’den bilgi aldı. Protokol üyeleri ayrıca incelemeler sırasında yeni yapılacak olan Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin üç boyutlu animasyonunu izledi.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam