Çorum Valisi Necmeddin Kılıç Havaalanı için en az günde iki Uçak inmesi lazım dedi

ÇORUM 17 Ağustos 2016 12:58
Videoyu Aç Çorum Valisi Necmeddin Kılıç Havaalanı için en az günde iki Uçak inmesi lazım dedi
A
a

Yabancı turistlerin turizm için ulaşımda hava yolunu tercih ettiklerini ifade eden Vali Necmeddin Kılıç, şöyle konuştu: Bizim Turist hedefimiz 500 Bin olması lazım. Biz bunu aşama aşama bir proje dahilinde Turizm sayımızı Üç Milyonlara çekebilirsek havaalanı o zaman bu şehre şart dedi.

Vali Necmeddin KILIÇ,Çorum için daha fazla ne yapılabilir .Çorum özel bir şehir.Turizmi potansiyelini artırarak  Havaalanı şansımızı artırmak istiyoruz, bunuda Milletvekillerimizle birlikte araştırıyoruz dedi.Vali Kılıç, yabancı turisti çekmenin yollarından biri havaalanı bağlantısıdır.
 Turizm  sayımızı Üç Milyonlara çekebilirsek havaalanı o zaman  bu şehre şart dedi. Sorun şu  çorum'a ne zaman bir havaalanı yapılması istense 
acaba çalışır mı ? kaç uçak iner endişesi var. Havaalanı  bildiğimiz kadarıyla günde en az iki Uçak inmesi lazım ki ona göre havaalanın çalışma stratejisi var dedi.

Vali Kılıç, Özel sektörün orada çalışabilmesi ve hizmet verebilmesi için  asgari yolcu miktarının en az ikiuçağın seferinin olması gerekir. ki yer hizmetleri  görevini yapabilsindedi. KILIÇ, en son  havaalanı yapılması için Fizibilmı diye sorduklarında yani çalıştırılabilmesi konusunda tıkanıyoruz, cevap verilmesi gereken konu bu ifadelerini kullanan Vali Kılıç, buraya uçak nasıl iner? .Turist sayımızı 500 Bine çıkarırsak,bununda 90 ile 100 bin arası yabancı Turist olursa ozaman Çorum havaalanımız tereyağdan kıl çeker gibi sıfır sorunla yapılır dedi.

Çorum valisi Necmeddin Kılıç iç turizm içinde kendimize hedefler koymamız lazım.turizm hedefleriyle birlikte kazanacağımız çok şeylerimiz var
Bu işin içinde Sanayimizde olmalı- turizmde olamlı -tarımda olmalı diyen Kılıç, bütün bunları yan yana getirerek senkronize ederek, bir eylem planı içinde stratejik planlar yaparak götürürsek, Çorum yakın geleceği çok parlak görünüyor dedi.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam