ÇORUM VALİSİ NECMEDDİN KILIÇ EMNİYET TEŞKİLATINI KUTLADI

ÇORUM 11 Nisan 2017 17:30
Videoyu Aç ÇORUM VALİSİ NECMEDDİN KILIÇ EMNİYET TEŞKİLATINI KUTLADI
A
a

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası ve Emniyet Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıl dönümünü Çorum’da etkinliklerle kutladı.


Çorum’da Emniyet Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtında tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Garnizon Komutanı Per.Alb. Şenduran İnan,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile ve Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

Törende İlk olarak Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile sona erdi.

Tören sonunda basın mensuplarına açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Çorum halkına emniyet teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.


Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümünü nedeniyle Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve teşkilat mensupları Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti
Ziyarete gelen tüm polis teşkilatını tek tek kutlayan Vali Kılıç’a günün anısına bayan polis memuru tarafından çiçek takdim edildi. Polis Teşkilatının Polis Günü’nü kutlayan Vali Necmeddin Kılıç, Türkiye’de kurumların devletin belkemiği olduğunu ifade etti. Kurumların içinde tarihi binlerce yıl geriye gidenler olduğu gibi polis teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümünü kutladığını hatırlatan Vali Kılıç, polis teşkilatının devletin yüzakı kurumlardan biri olduğunu belirterek, polis teşkilatının dünyaya örnek olduğunu söyledi. Çorum’un bugün kadar görmediği bir kalabalığı en küçük bir asayiş olayı olmadan atlatılmasından dolayı da polis teşkilatını tebrik eden Vali Kılıç, polis teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutladı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam