Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Afşin’deki görevi sona erdi

ÇORUM 29 Mart 2023 09:46
Videoyu Aç Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Afşin’deki görevi sona erdi
A
a

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Kahramanmaraş Afşin’deki görevi sona erdi. Çiftçi, İçişleri Bakanlığı’nca yapılan görevlendirme kapsamında Afşin’e koordinatör vali olarak atanmıştı. 51 gün süren görevin bugün sona erdiği duyuruldu...



EMEĞİ GEÇEN KURUM ÇALIŞANLARIMIZA 
TEŞEKKÜR EDERİM!..


Depremin ilk gününden itibaren benimle birlikte sahada görev yapan, çalışmalarımıza destek veren, her türlü imkanı sağlayan, millet olma şuuruyla hareket eden başta Çorum Belediyemize, İlçe Kaymakamlıklarımıza ve Belediyelerimize, Mülki İdare Amirlerimize, Müfettişlerimize, İl Özel İdaremize, Afad Müdürlüğümüze, Komando Birliğimize, Sağlık, Milli Eğitim, Aile ve Sosyal Politikalar, Açık Kapı, İl Yazı İşleri, Özel Kalem, Basın ve Halkla İlişkiler, Nüfus Müdürlüklerimize, İl ve İlçe Müftülüklerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek kuruluşlarımıza, hayırsever kişi ve kuruluşlarımıza, Çorum’un kadirşinas halkına, hâsılı burada ismini ve birimini zikredemediğim herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, yardımlarınızı, emeklerinizi en güzel şekilde kabul etsin, karşılığını kat kat versin.

AFŞİN'DEN ‘GÖNÜL HUZURUYLA
AYRILIYORUM!..

Bugün Afşin’den gönül huzuruyla ayrılırken hayatın yavaş yavaş normale döndüğünü, emeklerimizin karşılık bulduğunu, Çorum’la Afşin arasında bir gönül köprüsü oluştuğunu söyleyebilirim. Ancak şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum ki, eğer aziz Çorumluların bu şekilde güçlü desteği arkamda olmasaydı, bana sahip çıkmamış olsalardı depremzedelerin yaralarını kısa sürede saramaz, insanların hayır dualarını alamazdım. Bu vesileyle deprem bölgesinde çok iyi organize olduğumuzu, verimli ve etkili bir afet yönetimi sergilediğimizi, Çorum’u en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettiğimizi de belirtmeden geçemeyeceğim.

AFŞİNLİLER ÇORUM'U HAYIRLA YAD EDECEK

Hasılı, Afşin’de güzel ve unutulmaz bir Çorum imajı bırakarak ayrıldığımı, Çorumlunun uzun yıllar Afşin’de hayırla yâd edileceğini, yaptığı iyiliklerin unutulmayacağını, nesilden nesile vefa ile anılacağını ümit ediyor, Afşin’e ve Afşinlilere arz-ı veda ediyorum.Hoşça Kal Afşin, Allah’a emanet olun depremzede kardeşlerim. Hakk Teâla yardımcınız olsun, daha güzel günlerde yine bir araya gelmek umuduyla hepinize Hayırlı Ramazanlar.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam