Çorum Valisi Mustafa Çiftçi Çorumulardan Helallik İstedi

ÇORUM 15 Ağustos 2023 20:02
Videoyu Aç Çorum Valisi Mustafa Çiftçi Çorumulardan Helallik İstedi
A
a

Çorum’dan Erzurum’a atanan Vali Mustafa Çiftçi veda mesajında; "Varsa hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik diliyorum.” dedi...

Vali Çiftçi helallik istedi

BENİM ÇORUMLU HEMŞEHRİLERİM
HİZMETLERİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ
SİZLERDEN HELALLİK İSTİYORUM!...

Elvan Şimşek,Değerli Çorum'lular Valimiz perşembe günü Valilik konağından sabah saat 10:00'da vedalaşarak Çorum'dan ayrılacak.Gönül bağı olan,sevgisi,muhabbeti olan herkesi valilik konağından uğurlamaya davet ediyorum...
- Valimiz Mustafa Çiftçi' sevgisini bütün Türkiye'ye duyurmak istiyorsanız hepinizi Valilik konağına davet ediyorum. Bu davet tamamen sizlerin bana yazdığı çağrılar üzerine yapılan bir çağrıdır Bizde çağrımızı buradan sizin vesilenizle yapıyoruz. (Şimdi bu sayfayı paylaşalım herkese duyuralım)
VALİMİZLE HELALLEŞMEK İSYEN
HERKESİ BEKLİYORUM!..

- TC Çorum Valiliği “İlk günden itibaren bizleri bağrına basan, sevgisini her vesile ile gösteren, bizlere gönüllerini açan ve hizmetkârları olma mutluluğunu yaşatan, her türlü hizmetin en iyisine ve en güzeline layık Kadim şehir Çorumlu hemşerilerime, aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerine, kahraman gazilerimize ve Çorum’a arzı veda ediyor, iyilikler ve güzellikler temennisiyle, (varsa) hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik diliyorum.”dedi.
 Çorum’dan Erzurum’a atanan Vali Mustafa Çiftçi veda mesajında; "Varsa hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik diliyorum.” dedi.Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin o mesajında şu ifadelerine yer verdi...
  • Saygıdeğer Çorumlular ve değerli mesai arkadaşlarım...
Hizmet ettiğim 4 yıl 9 ayın ardından 9 Ağustos 2023 tarihinde Muhterem Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Erzurum Valiliği görevine atandım. Onurlu ve şerefli olduğu kadar büyük sorumluluklar ve fedakârlıkları bünyesinde barındırdığının idrakinde olduğumuz bu makamlara bizleri layık gören başta Muhterem Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve Devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum.
‘İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’
‘Sizin en hayırlınız insanlara hayrı dokunandır, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve aziz Çorum halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde hizmet etmeye çalıştım. 6 Kasım 2018 tarihinden bu yana hizmet etme şerefine nail olduğum ve Valisi olmaktan onur duyduğum Kadim Medeniyetler şehri Çorum’dan ayrılıyorum.
‘HATIRALARIMIZI YÂD EDECEĞİZ’
Çorum’da kaldığımız sürede şahsıma ve aileme göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve samimiyeti en güzel hatıralarımız arasına katarak, yâd edeceğimizin bilinmesini istiyorum.
DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Çorum Valiliği görevim esnasında yürüttüğümüz bütün projelerde desteğini ve yardımını gördüğümüz Bakanlarımıza, tüm milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Rektörümüze, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, meslek odalarımıza, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, hayırsever insanlarımıza ve tüm mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.
‘VARSA HAKKIMI HELAL EDİYORUM'
İlk günden itibaren bizleri bağrına basan, sevgisini her vesile ile gösteren, bizlere gönüllerini açan ve hizmetkârları olma mutluluğunu yaşatan, her türlü hizmetin en iyisine ve en güzeline layık Kadim şehir Çorumlu hemşerilerime, aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerine, kahraman gazilerimize ve Çorum’a arzı veda ediyor, iyilikler ve güzellikler temennisiyle, (varsa) hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik diliyorum.
Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, Allah'a emanet ediyorum.”dedi. Vesselam.



TC Çorum Valiliği
Mustafa Çiftçi
Azime Çiftçi
#Çorum
#hitittvnet
#Corumhaber

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam