ÇORUM VALİSİ KILIÇ "HER ŞEY AFFEDİLEBİLİR İHANET ASLA"

ÇORUM 20 Temmuz 2016 03:53
Videoyu Aç ÇORUM VALİSİ KILIÇ "HER ŞEY AFFEDİLEBİLİR İHANET ASLA"
A
a

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret etti. Yaşanan elim darbe girişimi sonrası Vali Kılıç; " Devletimiz ve milletimiz çok ağır bir darbe girişimini beraberce önledi. Bu ülke için aydınlık yarınlar çok yakındır.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret etti.

çorum valisi ak parti il başkanlığı ziyaret (4)
Yaşanan elim darbe girişimi sonrası AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu'nu ziyaret eden Vali Kılıç; " Devletimiz ve milletimiz çok ağır bir darbe girişimini beraberce önledi. Bu ülke için aydınlık yarınlar çok yakındır. Artık bize düşen, aramızda bulunan ve ayaklarımıza dolanan prangalar gibi ilerlememize engel olan hainlerden bir an önce kurtulmaktır. Bunu da el birliğiyle başaracağımızı düşünüyorum." dedi.

Sözlerine; " İyiler ve kötüler karşılıklı bir dengede oldukları sürece düzen sağlanır. Kötülük ne kadar alçaktaysa, iyilik de o derece yüksekte olmalı ki denge sağlanabilsin. Şükürler olsun ki son yaşanan olaylarda iyilerin ne kadar yüksekte olduğunu beraberce gördük."diye devam etti.

HER ŞEY AFFEDİLEBİLİR İHANET ASLA!

Vali Kılıç; " Tüm zamanlar boyunca genel geçer bir şey vardır ki o da ihanetin affının mümkün olmadığıdır. Devletin imkanlarıyla sahip olduklarını yine devleti yıkmak için kullanan hainleri hiçkimse affetmez. İhanetin bedeli de salt ölüm değildir. İhanetin bedeli yaşanabilecek en ağır ölüm olmalıdır. " diyerek ihanete karşı tepkisini dile getirdi.

GÜNÜMÜZ NENE HATUNLARI BİZİMLE!

Demokrasi mücadelesi sırasında bacağını kaybeden ancak bundan gururla söz ederken, vatan için bir bacak nedir ki, diye açıklamada bulunan bir genç kızı örnek gösteren Vali Kılıç; " Bu genç kızımızın nene hatundan, Çanakkale'deki 15 'lilerden hiçbir farkı yoktur. Zaman farklı, şekiller farklı olsa da taşınan ruh aynı, özümüz aynıdır. Kadınlarımızın gücü asla yadsınamaz. Verdikleri destekten ötürü kendilerine her zaman minnettarız." dedi.

RAZI OLMANIN ÖTESİNDE TALİBİZ!

" Önümüzde devletimiz için büyük bir şahlanma var. Bizler bu coğrafyada 1071'den beri kan döküyor, şehit veriyoruz. Ülkemizin bulunduğu coğrafi konum değerinden ötürü bu bedeli ödemeye razı olmanın ötesinde gönüllü talibiz. Bu toprakları şühedalarla kazandık kimselere bırakmayız. Her ailenin soyunda onlarca şehit yüzlerce gazi vardır. Bu bin yıldır böyledir. " diye sözlerine devam eden Vali Kılıç; şanlı tarihimizin de bir kez daha altını çizdi.

TÜRKLERİN CESARETİ KANIMIZI DONDURDU!

Cesaretleriyle dünyaya nam salmış Çeçen Komutan'ın yaşanan kalkışma sonrası Türk Halkının sergilediği duruşu anlatırken; " Türklerin cesareti kanımızı dondurdu " sözlerine dikkat çeken Vali Kılıç; " Adları cesaretle anılan Çeçenler bile, bu ifadeyi kullanıyor. Bu da tüm dünyaya gösteriyor ki Türk'ün cesareti dünyada tektir. Silahsız, savunmasız kendini namluların önüne atan halkımız bunu ispat etmiştir. Atılan kurşunlarla püskürtüp dağıtacaklarını zannedenler gördüler ki halk vuruldukça çoğaldı. Korkusuzca kaçmadan bile bile ölüme yürüdü vatanı kurtarmak adına. Kurşunlar devam etseydi on milyonlar, seksen milyon olurdu. Milletimiz bu davranışıyla korkuyu korkuttu. " diyerek halkın cesaretine övgülerde bulundu.

İADE-İ ZİYARET

Vali Kılıç kendisini göreve başladığı gün ziyarette bulunan İl Başkanı Av Rumi Bekiroğlu'na ithafen; " Gecikmeli de olsa iade-i ziyaretimizi de gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yoğun gündem nedeniyle fırsat bulamadık ancak bu şekilde de olsun istemezdik. " diyerek ziyaretin gecikmesinden dolayı duyduğu mahcubiyeti dile getirdi.

İL BAŞKANI BEKİROĞLU ŞERKSİZ ŞÜPHESİZ TAM DESTEK

Yaşananlarla ilgili duygularını dile getiren İl Başkanı Av Rumi Bekiroğlu ise; " Bu kalkışma bize gösterdi ki halkımız bize şerksiz şüphesiz güveniyor. Her zaman yanımızda olduklarına inancımızın tam olduğu halkımız bu zor günde de bizleri yanıltmadı. Kalkışma sonrası mesajlarla meydana davet ettiğimiz halkımız yaklaşık 1 saat gibi kısa bir sürede meydanı doldurmayı başardı. " dedi.

AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI BEKİROĞLUİTİDAL ZAMANI!

Sözlerine; " İçinde bulunduğumuz süreç çok hassas bir süreçtir. Bundan faydalanmak, çıkar sağlamak isteyecek provokatörler olacaktır. Geçmişte bunu bizzat yaşayan memleketimin bu tür oyunlara gelmemesi, fırsatçıların ekmeğine yağ sürmemesi gerekmektedir. Zaman itidal, metanet zamanıdır. Buna da tabi ki bizler öncülük edeceğiz. Bizim yanımızda tam destek olan halkımızın, asla ve asla hiçbir ayrım yapmaksızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. "diye devam eden Başkan Bekiroğlu birlik beraberlik çağrısında bulundu.

BEKİROĞLU TANK HALKA MAĞLUP OLDU!

Başkan Bekiroğlu sözlerini 15 Temmuz gecesi yaşananlara dikkat çekerek; " Halk, üzerine yürüyen tanklara aldırmayıp canı pahasına kendini siper etmiş, tankları iman gücüyle mağlup etmeyi başarmıştır. Atılan kurşunlara inat Vatanı için gözünü kırpmadan şehit olan kardeşlerimize minnetlerimizi iletmek istiyorum. Bu girişim milli iradenin iman gücüyle kazanılmıştır. Hala devam etmekte olan demokrasi mücadelemize bizlerle birlikte meydanlarda olan halkımıza da teşekkürü bir borç bilirim." diyerek noktaladı.



çorum valisi ak parti il başkanlığı ziyaret (5)
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam