ÇORUM VALİSİ BAŞKÖY OĞLUNU EVLENDİRDİ

2 Haziran 2014 09:34
Videoyu Aç ÇORUM VALİSİ  BAŞKÖY OĞLUNU EVLENDİRDİ
A
a

Çorum Valisi Sabri Başköy’ün oğlu Dr. Lütfullah Başköy, hayatını kendisi gibi doktor olan Sümeyra Çidam ile birleştirdi.

Fatma-Sabri Başköy çiftinin oğlu Lütfullah ile Emine-Sefer Çidam çiftinin kızı Sümeyra, Çorum’da düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünyaevine girdiler.

Anitta Otel Balo Salonu’nda düzenlenen düğün törenine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanayici ve işadamları ile protokol eşleri, Başköy ve Çidam Aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıyarken nikah şahitliklerini ise Vali Hüseyin Aksoy, Milletvekilleri Salim Uslu ve Tufan Köse, Prof. Dr. Nebi Yılmaz ve Sadi Turhan yaptı. Nikah töreninin ardından genç çifti tebrik eden Salim Uslu, evlilik cüzdanını geline vererek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk tavsiyesini hatırlattı. Yemek ikramı ile devam eden düğün töreni, müzik dinletisinin ardından sona erdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam