Çorum Valiliğinin Yılbaşı Tedbirleri

ÇORUM 30 Aralık 2019 15:53
Videoyu Aç Çorum Valiliğinin Yılbaşı Tedbirleri
A
a

Çorum Valiliği il Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü basın açıklaması yaptı. 31 Aralık günü ve gecesinde güven ve asayişin sürdürülmesi hususunda ek tedbirler alınarak hazırlıklar tamamlandı...


Çorum Valiliği il Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 31 Aralık günü ve gecesinde güven ve asayişin sürdürülmesi hususunda ek tedbirlerin alınması için güvenlik güçleri ve yerel yönetimlerimizle birlikte hazırlıklarımızı tamamladık. Bu kapsamda; Polisimiz, jandarmamız, 112, AFAD, itfaiye, zabıta, çevre sağlığı ve il sağlık kuruluşlarımız, görevli kurumlarımızın bütün ekipleri, Valiliğimiz koordinasyonuyla görev başında olacaktır.


Sabit yol arama ve kontrol noktaları, AVM’ler, ulaşım ağları, minibüs, otobüs hareket yeri, durak ve güzergâhlarında özel güvenlik ve trafik tedbirleri alınmıştır. Şehir içi ulaşım tedbirleri en üst seviyeye çıkarılmış, ticari araç sürücülerine yönelik denetim ve uygulamalar sıklaştırılmıştır. Tüm ekiplerimiz koordinasyon içerisinde; yeni yıl kutlamalarının yoğun olması beklenen eğlence mekânları, kamusal alan ve meydanlarda kontrol ve denetimler aralıksız devam ettireceklerdir. Acil hallerde vatandaşlarımız; 110 İtfaiye, 112 Sağlık, 155 Polis, 156 Jandarma, 159 Karayolları, 186 Elektrik, 187 Doğalgaz arıza İhbar Hatlarını arayan vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme, yardım ve kolaylıklar sağlanacaktır. Alınan tedbirler; Valiliğimiz Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkez’imizde(GAMER) takip ve koordine edilecektir. 2020 yılının; ülkemize, Çorum’umuza ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederiz.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam