ÇORUM’UN KOMEDİ FİLMİ ÇAM YARMASI VİZYONDA

ÇORUM 6 Mayıs 2017 00:50
Videoyu Aç ÇORUM’UN KOMEDİ FİLMİ ÇAM YARMASI VİZYONDA
A
a

Dünyanın merkezi Çorum’da çekilen “Çam Yarması” isimli komedi filmi 5 Mayıs itibariyle Türkiye’deki tüm sinemalarda gösterime girdi Yönetmenliğini Sefa Özçelik’in yaptığı filmde Tevfik İnceoğlu, Ferdi Kurtuldu, Murat Kuşcu, Yakup Yavru, Koray Ergün,Bülent Mert,gibi oyuncular bu gün, Çorum'da Metrapol sinemasında izleyicilerle buluştu.


HKM Film Yapım Şirketi tarafından yapılan yönetmenliğini ise Sefa Özçelik’in yaptığı oyuncu kadrosunda Dilber Ay, Yakup Yavru, Ferdi Kurtuldu, Tevfik İnceoğlu, Koray Ergün, Ömer Faruk Nas, Belkıs Akçıl, Bülent Mert gibi isimlerin yer aldığı komedi filmi 5 Mayıs tarihinde Türkiye’de tüm sinemalarda gösterime girecek. Yapımcı firmanın sahibi ve filmin oyuncularından Murat Kuşcu, evrensel bir film hazırlamak için yola çıktıklarını söyledi. İnsanların izlerken zevk alacağı bir film ortaya çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Kuşcu, “Bu filmde insanları bol bol güldüreceğiz. Bu konuda son derece iddialıyız” dedi. Yönetmen Özçelik de sinemaseverlerin beğenecekleri bir yapıma imza atacaklarını ve iyi bir gişe hedeflediklerini belirterek, filmle Çorum’un tanıtımına da olumlu katkılar sağlayacaklarına inandığını söyledi.

çam-yarması-5
OYUNCULAR ÇORUM’A GELDİ

Filmde rol alan Tevfik İnceoğlu, Ferdi Kurtuldu, Yakup Yavru, Koray Ergün ve Bülent Mert gibi oyuncular filmin ilk gösterimi için bugün saat 18:30’da Özdoğanlar Sinemasında, saat 21:00’da ise Carfursa Metropol Sinemasında seyircilerle buluşacak.
çam yarması film çorum (6)

çam yarması film çorum (5)

çam yarması film çorum (4)

çam yarması film çorum (3)

çam yarması film çorum (2)

çam yarması film çorum (1)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam