Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Saç Tasarım ve Şekillendirme kursunu bitirenler sertifikalarını aldı

ÇORUM 19 Nisan 2016 18:25
Videoyu Aç Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Saç Tasarım ve Şekillendirme kursunu bitirenler sertifikalarını aldı
A
a

Çorum Belediyesi Buhara Kadın Kültür Ve Sanat Merkezinin "Saç Tasarım ve Şekillendirme Kursunun" toplamda 3 dönem eğitim alan kursiyerleri Buhara Kültür Merkezinin Konferans salonunda yeteneklerini sergilediler.

Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde başlayan saç tasarım ve şekillendirme kursunu başarıyla tamamlayan kadın kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Buhara Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda kursiyerler davetlilere saç tasarım ve şekillendirme gösterisi yaptı.Kurslara katılan hanımların gönüllü mankenlik yaptığı gösteri izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.


Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Saç Tasarım Etkinliği Düzenledi Çorum Belediyesi Buhara Kadın Kültür Ve Sanat Merkezinin "Saç Tasarım ve Şekillendirme Kursunun" toplamda 3 dönem eğitim alan kursiyerleri Buhara Kültür Merkezinin Konferans salonunda  yeteneklerini sergiledi.

Kursiyerler sahnede sırasıyla, uygulamalı olarak Topuz, Saç Tasarımı, Türban Tasarımı, Gelin Saçı ve Gelinlik üzerine Türban Tasarımı yaptılar. Finalde ise Hitit Güneşi tasarımı ile Saç tasarımı kurs hocası Fatma Atak sahne aldı. Meslek edindirme kurslarından olan Saç Tasarım Kursunu tamamlayıp iş yeri açan, kuaför olarak çalışan, iş yeri açmayı planlayan kursiyerler program sırasında duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Kursiyerlerin sahne gösterisi sonrası Çorum Halk eğitim Müdür Yardımcısı Havva Doğan tarafından 12 kursiyere;1500 saatlik eğitim sonrası Milli eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü' nün onayladığı "Kurs Bitirme Belgeleri"takdim edildi. Ayrıca Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü' nün değerli eşleri Hatice Külcü Hanımefendi 9 Kursiyere; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konfederasyonunun yazılı ve uygulamalı sınavlarını vererek hak kazandukları "Ustalık ve Çıraklık" belgelerini takdim etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam